Başkan Erdoğan’a, Tenzile anamıza ve bakanlarımıza küfürlere sessiz kalanlar Dilipak’a aslan kesildiler

11 Ağustos 2020 Salı, 14:50
alim şahin

Gözünüz aydın!

Nihayet muradınıza erdiniz.

Ama suç sizde değil sizlere o görevi verende.

Size değer verip parti üst kurullarında görev teslim edende.

Birde iyi bir icraat yapmış gibi paylaşıyorlar.

Evet; Ak parti Bursa Kadın kollarından bahsediyoruz.

Hanımefendiler Abdurrahman Dilipak ile alakalı suç duyurusunda bulunmuşlar.

Aslında olayın ne olduğundan bile haberleri olduğunu sanmıyorum.

Genel Başkanları Lütfiye Selva Çam’ın bindiği kayığın sefa sürmesi ve daha rahat at koşturması adına asılın küreklere talimatıyla asıldılar.

Yeminle söylüyorum konunun içeriğinden belki de haberleri bile yok.

Ama bu yazıdan sonra merak edip Sayın Dilipak’ın yazısını okuyacaklardır.

Ve bugün; AK Parti Bursa İl kadın kolları Emel Gözükara başkanlığında yaptıkları açıklamada Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdular.

Açıklama şöyle:

“Gazeteci Abdurrahman Dilipak’ın AK Partili kadınlara yönelik yaptığı hakaret ve yakıştırmalar sebebiyle gerçekleştirdiğimiz suç duyurusuna ilişkin Mv. Sn. @vildanylmzgurel ,İl Başkan Yardımcımız ve Kadın Kolları teşkilatlarımızın da katılımlarıyla basın açıklaması gerçekleştirdik.”

Bravoo doğrusu…

Acaba bu kadınlar REİS’e hemen her gün küfürler savuran, Gezi olaylarında telaffuzu bile etmekten utandığımız ahlaksız ifadeler ve pankartlar açanlara, başörtülülere öcü diyen, çağdışı yobaz gibi olmaz hakaretler edenlere karşı dava açmayı neden düşünmediler?

Bu mu sizin dava ruhunuz, bu mu davayı ilk başlarda omuzlayan Ak kadın ruhu?

Yoksa köprünün altından çokça sular seller aktı da bizimkiler kendilerine çağ dışı, öcü diyenlerin gösterdikleri çağdaş düzeye mi ulaştılar?

Ak Kadınlara siper olan, hayatını ortaya koyan birine dava açmak galiba onlar için en onurlu bir davranış olmalı ki böbürlenerek kamuoyuna paylaştılar.

Peki; dava açtıkları Abdurrahman Dilipak ne dedi, niyeti neydi, sözlerinin içeriğinde ne anlatıyordu.

Kaldı ki açıklamanın AK partili kadınlarla uzaktan yakından alakası yoktu?

Öyle bir şey olsa ilk ben karşı çıkardım.

Buyurun İZLEYELİM!

Sözün özü: AK Parti Kadın kolları hiç bir dönem bu kadar taban nezdinde itici bir hareket yapmamıştı.

Dışarıdan çökertemedikleri AK partiye en büyük darbeyi vurmak için Kadın kolları seçildi.

Son dönemlerde hiç bir hizmeti olmayan, partiye tamamen yük olan, zarar üretenler Ak Parti Bursa il Kadın Kollarında son başkan Emel Gözükara ile iflas bayrağı çekilerek ayaklar altındaki iskemleye tekme atıldı.

Böylece Ak Parti Kadın kolları kendi ipini çekmiş oldu.

Bundan böyle Bursa Kadın kollarının Genel başkanları Lütfiye Selva Çam gibi dava adına hiç bir inandırıcılığı, ciddiyeti, tutarlılığı olmamıştır.

Yapılan bu hareket gelinen son nokta da parti içinde büyük tepkilere, seçmen üzerinde ise infiale şimdiden neden olmuşa benziyor.

Zira yazıyı yazdığım saatlerde bir çok partilinin Bursalı kadınların bu olaya dahil olmalarına çok sert tepkiler gösterdiler.

Bu şu demek oluyor:

Abdurrahman Dilipak’ın dava ruhunu bilemeyecek, sözlerinin ne anlam taşıdığını idrak edemeyecek kadar davadan bihaber olan Ak parti içinde ki AKP’liler kendilerini saklamadan çekinmeden gösterme aşamasına ulaşmıştır.

AK Parti’yi bitirmenin en büyük nedenlerinden biri Selva Çam’ın başını çektiği Kadın kollarıdır.

SON SÖZ:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Annesi Tenzile anamıza, bakanlar ve parti kurmaylarına yönelik gezici-laikçi tayfanın galiz küfürlerine karşı sessiz kalan AK Parti kadın Kolları, İstanbul Sözleşmesi’nin getirdiği tehlikelere dikkat çeken ve 50 yıldır İslam’ın ve İslami değerlerin savunuculuğunu yapan, hükümetin müspet icraatlerini destekleyen yazılar kaleme alan ve McKinsey anlaşması gibi hatalı uygulamalardan vazgeçilmesinde büyük katkıları olan Abdurrahman Dilipak laikçi-feministlerin yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın da hedefi oldu.

Gezici Laikçilerin küfürlerine, saldırılarına sessiz kalan, çıtı çıkmayan Ak parti Kadın Kolları Başkanı Davanın temel taşı Abdurrahman Dilipak’a aslan kesildi.

Bitimin başlangıcı; Yazık bunca emeklere.


.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz