Bursa sağlığında dönen dolaplar!

13 Mayıs 2020 Çarşamba, 16:47
mehmet ali yılmaz0

Yeni Marmara Gazetesi’nin sahibi Orhan Efe’nin her yıl Ramazan ayı geldiğinde hayata geçirdiği kötü bir huyu vardır.

Orucun başladığı andan, arife günü iftar vaktine kadar ortalıkta hiç göremezsiniz Orhan Efe’yi.

Hatta, görmek ne kelime, telefonu bile bu süre boyunca devamlı  kapalıdır kendisinin.

Bazı münafıklar “orucu uykuya tutturduğunu” iddia etseler bile kanaatim odur ki, aslında istihareye yatıyor Orhan Efe ve On TV için yeni yayın döneminde farklı projeler üretmeye çalışıyor Ramazan uykusunda!

Pek yakında kuzey kutbundan, Zimbabwe’ye kadar yeni stüdyolar açıp, oralardan naklen yayın yapmaya girişirse hiç şaşırmayın derim şimdiden!

Hadi Orhan Efe yine şu sıralar uyuyor…

Peki, bu kentin en büyük mülki idare amiri Bursa Valisi Yakup Canbolat ne yapıyor dersiniz?

Ortalık aylardır Korona’dan  yıkılıyor, sağlık görevlisinden, mezar kazıcısına, belediye başkanlarından, ambülans şoförlerine değin herkes seferber  olmuş sahada canla başla savaşırken, siz Vali bey hazretlerini bir hastaneyi ziyaret edip de hiç olmazsa oradaki insanlara moral verdiğini, böylesi bir tek kare fotoğrafın basında yer aldığını gördünüz mü?

İşittiğime göre Yakup Canbolat mikrop kapmaktan endişe ediyormuş ve bu yüzden de insanlarla temas etmekten ölesiye korkuyormuş!

Yaşadıklarımız resmen bir savaş hali ve bir komutan düşünün, “bana mermi gelir” diye harp meydanına çıkmasın ve orduyu evden idare etsin!

Hele hele bir de “Sağlık İl Müdürü” var ki Bursa’nın, işi kentimizde sağlık sistemini koruyup gözetmek olan Halim Ömer Kaşıkçı, Vali beyden bin beter, makamından çıkmıyor dışarı!

“İmam tıksırırsa eğer, müezzin kamet getirirken öksürür” diye bir laf var ya hani?

Yoksa da ben şimdi uydurdum!

Uysa da kodum yazıya, uymasa da!

Bursa İl Sağlık Müdürü Halim Ömer Kaşıkçı “birileri” tarafından önce İstanbul’dan alınıp Yalova’ya, oradan da Bursa’ya getirilen bir kişi.

Değil Bursa’yı bilip tanımak, Yeşilyayla’nın üst taraflarındaki bir Sağlık Ocağı’nın önüne bırak yolu bulamaz, mesai arkadaşı Özel ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Ayhan Kalyoncu’yu arayarak ambülans ister makamına geri dönebilmek için!

Ulaşan bilgilere göre müdürün hanım, çoluk çocuk zaten İstanbul’da yaşadıkları için, her haftanın Cuma günü yola çıkıp, hafta başında da  kentimize dönüyormuş Kaşıkçı.

Kendisi “part time” müdürlük yapıyor yani sizin anlayacağınız; fakat maaşı “full time” ödeniyor kendisine!

.

Haberin kaynağı: https://www.yenibursa.com/sahipsiz-bursa-makale,153581.html

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

“Bursa sağlığında dönen dolaplar!” için bir cevap

  1. İLHAN YARDIMCI dedi ki:

    Alim can. Bozguncu, fesat, kibir dolu,yalaka, menfaati uğruna yapmayacağı dalkavukluk kalmayan bu adam gibilerinin yazılarını sitene koyarsan, hakiki bir dost olarak üzülürüz. BURSA MARMARA GAZETESİNİ, ORHAN EFE’Yİ, BİR ZAMANLAR YÜZDE BEŞ ORTAĞI OLARAK BANA SORUN… KASE-İ FAĞFURDAN BİNLER DİNLEYİN. DAVALARDA, SAMİMİ İDEOLOJİLERDE MENFAAT OLMAZ, ÇİLE VE GAM OLUR, DERT OLUR, ÖLÜM OLUR. GAZETESİNİN BAŞINA BURSANIN VİCDANI, HAYRA MOTOR, ŞERRE FİREN YAZAN MÜNAFIKLARI ÇOK GÖRDÜK.. UNUTMA, HAKİKİ DOST HER ZAMAN ACI SÖYLER. SELAMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz