Çirkef saldırılara sert tepki!

20 Nisan 2020 Pazartesi, 14:44
alim şahin

Yeni senaryolar üretmede çok ustalar.

Adeta bu konuda bir bilim merkezi oluşturulmuş parti içinde.

CHP işi gücü bırakmış Cumhurbaşkanının peşine düşmüş.

Onun en güvendiği ekibin peşine düşmüş.

Hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın süre gelen başarılarının peşine düşmüş.

Muhalefet olarak eleştiri veya sorunların çözümü için yaptığı hiç bir şey, ülkenin kalkınması adına hiç bir fikir beyan etmeyen, tam tersine tökezlemesi için adeta fırsat kollayan, her fırsatta kapital batıya kendi ülkesini şikayet eden, bu yetmez miş gibi yerli işbirlikçileriyle geziden tüm kalkışmalara susarak destek veren, konuşarak ülkeye köstek olan bir zihniyet.

Adamlar adeta yeni yalanlar icad edip gündem etmek, her türlü senaryoyu yazmakta ustalaşmış.

Birde hani yalan ya, gerçek miş gibi o kadar inandırıcı rol üstleniyorlar ki!

Hiç bir şeyden haberi olmayan saf vatandaşımız da bunlar halkın hakkını hukukunu savunmak için canını dişine takmış tam bir halk dostu numarasını yutacak durumuna düşer.

Allah muhafaza.

Bir gün bu ülkenin başına yalancı furyası geçerse her sabah yeni yalanlarla karşılaşmamız mümkün.

Kılıçdaroğlu’ndan vekillerine kadar son günlerde tüm CHP topyüken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un peşine düşmüş.

Yetmemiş, şimdi de Fahrettin Altun’un ardından eşi Fatmanur Altun’u hedef tahtasına oturtmuşlar.

Marmara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Fatmanur Altun hakkında CHP’li vekiller ve yandaş gazetecilerin ortaya atttığı asılsız iddialar iftiralar sosyal medyada vatandaşlar tarafından sert tepkilerle karşılaşıyor.

CHP yandaşı medya geçtiğimiz günlerde de İletişim Başkanı Fahrettin Altun’la ilgili “Boğaz’da kaçak yalı var” haberiyle algı operasyonuna girişmiş ancak yalanları çok geçmeden ellerinde patlamıştı.

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evine 3 maaş giriyor” diyen şer odaklarına ve yandaşlarına okkalı bir cevap geldi.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan videoda, muhalefetin bugüne kadarki iftiraları ve yalanlarına atıfta bulunuldu.

“Neymiş efendim!

Fahrettin Altun’un evine 3 maaş giriyor muş.

Girmiyor.

CHP’li İBB genel sekreterin evine 4 maaş giriyor ama Sayın Altun’un evine girmiyor.

Kaldı ki, Fahrettin Hoca iletişim profesörü bir akademisyen değil sadece aynı zamanda medyacı  ve düşünce kuruluşu yöneticisi.

İlmi ve tecrübesinden ötürü devletin en üst makamını halka ililişkilerini test etmek için mükelelf olmuş.

Şimdi geçin Fahrettin beyi.

Cmhurbaşkanının her gün her saat yanında olan, onun bütün bir iletişim siyasetine, yani halktan bakanlara ve meclise, medyadan yabancı ülkelere kadar verilecek mesaja vekalet eden bir adamın cebine giren maaşın Okan Bayülgen’in programını yapan yönetmeninden daha düşük olmasını içinize sindirebiliyor musunuz  onu söyleyin.

Fox’un ekranlarında her gün yalanlarla reyting yapan, adeta yalan makinalarıyla yarışan Washington portakalı 2 milyon 700 bin liralık yatına sırıtarak binecek ama devletin başkanının profesör olan iletişim direktörü Washington portakalının değil program yönetmeninden, program editöründen bile daha az maaş alacak bunu aklınız yatıyor mu?

Var ya  sizin hiç yatacak yeriniz yok!

Yıldırım’da, Yavuzselim’de Esenevler’de yaşayan ben, Etiler’de, Bebek’te, Kadıköy’de, Çankaya’da benim hayat standardımın on katı yaşayan Sen.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gelene kadar sermaye sen, bürokrat sen, medyacı sen, sanatçı sen, hatta topçu bile sen, memleketin kaymağını yiyen sen, iş bankası’na partisiyle ortak olan ve yönetimine koyduğu partililerine yıllık 800 bin lira huzur hakkı veren sen, Koç sen, Sabancı sen, bir iğne üretmeden 60 sene boyunca perakendecilik yapan sen, 2500 TL kitap satan sen alan da sen, Atatürkçü olmakla iftihar eden sen, Atatürk gibi baklavalı kazak giymeyi bile marifet addeden sen, ama onun Erdoğan’dan 44 kat fazla olan maaşını ağzına almayan yine sen.

Bunun yerine Cumhurbaşkanı’nın maaşını diline dolayıp bir de üstüne altın klozet diye yalan atan yine sen.

Sonra çıkıp Cumhurbaşkanı iletişim başkanının ortalama bir TV yönetmeninden daha az olan maaşını hiç utanmadan mevzubahis eden yine sen.

Üsküdar’ın orta halli Mahallesi’nde orta halli evini yalı diye gösteren yine sen.

Akademisyen maaşı ile geçinen eşine 4 maaş alıyor diyerek iftira atan sen.

Ne diyeyim.

 Hiç yatacak yeriniz yok, harbi den yok.”

Sonuç olarak;

CHP’Nin izlediği bu yalan politikası REİS’e büyük kazınım sağlıyor.

Ne yaparsa yapsınlar yaptıkları her saldırı Cumhuriyet tarihinin en başarılı dönemini geçirten ülkenin mimarı, Türkiye’mizi Dünya devletlerini parmak ısırtacak duruma getiren bir lideri vatandaşın gözünde değil sadece, Dünya halklarının gözünde daha da bir itibarlı lider ülke olarak yer etmesini sağlıyor.

Yani kurdukları tuzaklar hep tersinden işliyor.

Yani bir dindar Cumhurbaşkanı “Allah tuzakları boşa çıkarandır” ayetine dayanarak çıktığı yolda saldırılardan güçlenerek çıkıyor.

İşte ispatı;

MetroPoll araştırmanın verilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasilerin beğenilme düzeyi sıralamasında yüzde 57,2 ile ilk sırada yer alırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun sıralaması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk sırada yer aldığı listede Kılıçdaroğlu yüzde 25,2 ile 8. sırada yer bulabildi.

Allah ülkemizin milletimizin ayağına taş değdirmesin.

Amin.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz