Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlarımız merak etmesin, onlar için de maaş desteği başlatacağız.” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Dar gelirli 2,1 milyon aileye sağlanan 1000 lira nakdi yardımı yeni 2,3 milyon aileyle birlikte toplamda 4,4 milyon aileye vereceğiz.” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlarımız merak etmesin, onlar için de maaş desteği başlatacağız.” açıklamasında bulundu.
Albayrak, “5 bin liranın altında geliri olanlara verilecek temel ihtiyaç desteğine 3,7 milyon kişi başvurdu, ödemesi bu hafta başlayacak.” dedi.
MANŞET
05 Mayıs 2026MANŞET
05 Mayıs 2026MANŞET
05 Mayıs 2026MANŞET
05 Mayıs 2026MANŞET
05 Mayıs 2026MAGAZİN VİDEO
05 Mayıs 2026YAŞAM
05 Mayıs 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.