Uzman Kariyer Eğitim Kurumları ve Simya Koleji’nden öğretmenler günü kutlaması

26 Kasım 2019 Salı, 18:13
uzman kariyer öğretmen günü6

Uzman Kariyer Eğitim Kurumları ve Simya Koleji  24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Sezer ve çeşitli okul, kurum müdürleri ve  öğretmenler katıldı.

Öğretmenlerden oluşan eğitim ordusu kadrosunun katılımıyla Çelik Palas Otelde düzenlenen toplantıda Simya Koleji Müdürü Reşat Ok, öğretmenlerin genç beyinleri bilgiyle ışıkla, şuurla ruhla yarınlara güzellikler ve doğruluklar aşılayarak yollarına devam etmeleri gerektiğini vurguladı. Ok, öğretmenin niteliklerinden ve öğretmenlik mesleğinin değerinden bahsetti.  

Uzman Kariyer Eğitim Kurumları Müdürü Selahattin Altan ise tüm çalışanların öğretmenler gününü kutlarken, Atatürk’ün izinde eğitim veren kurumların daha nice yıllarda bir ve beraber olması dileklerini iletti.

Uzman Kariyer Eğitim Kurumları kurucularından Burcu Karakavak ve Cahit Enç de katılımcılara yönelik eğitimin önemine değindiler. Cahit Enç,”İster okul ister kurs” sloganıyla çıktıkları yolda önce özel öğretim kursu olarak başladıklarını daha sonra edindikleri tecrübelerini yansıtmak için Simya Koleji’ni açtıklarını belirterek, hem sosyal hem de akademik anlamda başarılı nesiller yetiştirmek adına çalışacaklarını dile getirdi.  Enç,Tüm çalışanların öğretmenler gününü en içten dilekleriyle kutladı.

Konuşmaların ardından kesilen pastayla birlikte hediye çekilişi yapıldı. Gece eğlence ve öğretmenlerin hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz