‘HDP sevici’ Ekrem’e haddini bildiren Soylu’ya tam destek

06 Kasım 2019 Çarşamba, 10:53
süleyman soylu

Türkiye’yi Fransa’da şikayet eden CHP’li İmamoğlu’na haddini bildiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya STK ve siyasilerden destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör sevici Gezici kafa ve HDP/PKK’lıların hedefi oldu. Konuya ilişkin Akit’e konuşan Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz şu değerlendirmede bulundu: “Terörle mücadeleye gölge düşürmeye çalışıyorlar. Şehit aileleri olarak, Soylu’nun geç gelmiş bir isim olduğunu düşünüyoruz. Çünkü terörle mücadelede şehit ailelerinin içini ferahlatan bir isim. Çektiğimiz acıları ancak Soylu’nun o ateşli konuşmaları, terörle mücadeledeki kararlılığı dindiriyor. Sonuna kadar arkasındayız. Bakanımızı hedef alan insanlar, şehit ailelerini de hedef almıştır, bizim de karşımızdadır.

Saldırıyorlarsa, doğru insandır

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan de şu ifadeleri kullandı: “Azgın azınlığın kimlere hizmet ettiğini biliyoruz. Saldırdıkları kişi demek ki doğru işler yapıyor. Vatana ihanet kelimesi, ülkesini bırakıp, dış güçlerle hareket eden, gavurlarla iç içe olanlar için kullanılır. Bugün kim dış güçlerle, vatan hainleri ile birlikteyse onlar Süleyman Soylu’ya saldırıyor. Bu da Soylu doğru insan demektir. Anadolu insanı demektir. Terörle mücadele eden kim varsa onu hedef alıyorlar. O yüzden ‘güneş balçıkla sıvanmaz’ diyoruz.

.

Hasan Türkmen  Ankara – yeniakit.com.tr/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz