Burhan Kuzu: Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan referandumda ‘hayır’ dedi

01 Ağustos 2019 Perşembe, 10:59
abdullah-gul-ahmet-davutoglu-ve-ali-babacan

AK Parti eski Milletvekili Prof.Dr. Burhan Kuzu, parti kuracağı iddia edilen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın referandumda ‘hayır’ dediğini iddia etti.

AK Partili Burhan Kuzu, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın referandumda ‘hayır’ dediğini iddia etti. Kuzu, “Parlamenter sistemin güçlü olduğu palavradır. Parlamento sistemi ‘başkanlık sistemi’nden daha güçlü değildi” şeklinde konuştu.

AK Parti kurucusu, eski milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, Tele 1 TV’de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini değerlendirdi.

Kuzu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tavrındaki değişikliği olumlu gördüğünü ifade etti.

Gül, Davutoğlu ve Babacan iddiası

AK Partili Kuzu; eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Dışişleri Bakanı Ali Babacan’ın referandumda ‘hayır’ dediği aktardı.

Burhan Kuzu, “Parlamenter sistemin güçlü olduğu palavradır. Parlamento sistemi ‘başkanlık sistemi’nden daha güçlü değildi” ifadelerini kullandı.

Kuzu, “FETÖ, uzun süre kendini takiyye yaparak gizledi” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz