Erdoğan’a saldıran AKP’liler? Eleştiri zamanı değil! Paçavra samimiyet?

21 Mayıs 2019 Salı, 15:04
alim şahin

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli hadisesi olarak kayda geçecektir
23 Haziran 2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimi.

Çok mühim önemli sonuçları ortaya çıkaracaktır.

Bunların en başında Saadet Partisi Milletin hafızasında öyle yer edecek ki, “kırmızı kart” la alnından silinmeyecek milletin lanet damgasını yiyecektir.

Gelecek başka seçimlerde sağ seçmen kahvesine gelen Saadet Partililere 23 Haziran 2019’u hatırlatacak ve seçmenle aralarındaki ipin koptuğu o zaman zihinlerine zerk edilecek.

Oy hırsızlığı kanıtlanacaktır.

Fetö’nün operasyonel gücünün devam ettiğinin açığa çıkmasına vesile olacaktır.

Tabi bunan da neticeleri olacaktır.

Bana kalırsa şu günlerde kriptolar çantasını hazırlamakla meşgullerdir.

Hatırlayın, 4-19 Mayıs günü Samsun’daki kareye girmeyen ve HDP ile aynı istikamete oy çağrısı yapan İP’li Akşener de bir daha milletin sinesine de giremeyecektir.

İstanbul bir kez daha fethedilecektir (Yunan’ a Kapak olacak) Sonuç: Yürü, hala ne diye oyunda oynaştasın? Fatihin İstanbul’u fethettiği yaştasın.!

Bunlar öngörü.

Şimdi ise bana göre İstanbul’un kaybedilmesi siyasi açısından hiçtir.

Ya nedir?

Müslüman ümmet için sıkıntılı imtihan günleri başlangıcı demektir.

MESAJ AÇIK

Eğer eleştiriniz varsa onu sonraya saklayın derim.

Şu an normal zaman değil zira eleştirmek kesinlikle yıkıcı olur yapıcı olmaz.

Eleştiri yerine göre yanlışa doğruya açıklık getirmektir.

Şimdi ise bu kadar yapılan yatırımlara önce bir teşekkür etmek lazım.

Bunu da sandıkta göstermeliyiz.

Ha şunu diyebilirsiniz.

“Seçimden sonra eleştiri fayda vermez, atı alan Üsküdar’ı geçmiş olur diyebilirsiniz. Seçmen bugün yanlışlardan dönüldüğünü görmek istiyor. Ak parti yüksek oy aldığı zaman özeleştiri yapmıyor. Halk bana oy verdiğine göre benden memnun. Memnun olmasa oy vermezdi Demek ki, ben kusursuzum vazgeçilmezim” şeklinde de düşünebilirsiniz.

Aklınıza gelen her türlü hakkınızı kullanabilirsiniz düşünce bazında.

“Ama bunu bugün icraata dökmenin zamanı olmadığını olası olumsuz neticede yaşanması olası olumsuzluklar ve bugün bu eleştiriyi  bile yapabilme hakkını kullandığınızı arar duruma gelebileceğinizi de düşünün derim.”

Seçmen seçim zamanı konuşmayacakta ne zaman konuşacak, yaptığınız icraat değerlendirilecek ederiniz kadar oy alacaksınız diyenlere de saygım duyarım.

İyi güzel diyorsun da yahu kardeşim hükümet halkı ve halkın ne dediğine ancak böyle seçim arifesinde kulak veriyor, seçim bitti mi sepeti koluna herkes kendi yoluna diyorlar, sen istediğin kadar “Efendim hükümet şunu yanlış yaptı şurada bir haksızlık var” diye bas bas bağır adamlar duymuyor. Haliyle seçmende ben seni vaktinde uyardım beni dinlemedin şimdide ben seni dinlemiyorum diyor. İstanbul’u kaybedersek felaket olur mu? Mu diyeceksin.

Evet olur kardeşim.

Bazıları Ak partiye öfkeli olabilir, Bunu söylerken sol seçmenden değil, bu zamana kadar Ak partiye oy vermiş olan seçmenden bahsediyorum.

“Ama gelişen büyüyen tehlikeyi görmen, bu tehlikenin seni yutabileceğinin farkına varman, öfkene yenilmek yerine öfkeni yenmendir aslolan.”

Yani Mesele milletin AK Partiye İstanbul seçimlerinde o vermesi ya da vermemesi değil.

Reis’in ve Türkiye’nin istikbali kuşatılıyor.

Vaktiyle Menderes’e yapılan tekerrür ettirilmek isteniyor.

Bu ferasetli millet bunu gördüğü ve muhafazasına çalıştığı Reis’in etrafını saran çakallardan dolayı sesini ulaştıramıyor…

Buna rağmen millet olarak geleceğimize sonuna kadar sahip çıkmalıyız.

PAÇAVRA SAMİMİYET

Şimdi bu CHP zihniyeti Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkıyormuş gibi görünüp laikliği kendi arzularına uydurup Sözde Atatürk’ü ve Atatürk’çülüğü istismar etmedi mi yıllarca?

ABD, Avrupa ve kapitalist sisteme karşı oldukları, Atatürk’e sövüp sayarak Marksist, Leninist ve Maoculuğun idealleri için sokakları birbirine katanlar, kısaca Atatürk ideolojisiyle çatışanlar bugün bir numaralı batıcı ve Atatürkçü olup çıkmışlar.

Samimi miler?

Tabi ki hayır.

Amaç Atatürk zırhına sığınıp, onu kullanıp amaçlarına ulaşmak.

Allah rahmet eylesin Kadir Mısırlıoğlu şunu söylemişti: O kadar tv programlarına çıktım o kadar Kemalistle tartıştım içlerinden bir tane bile Nutuk’u okuyanına rast gelmedim. Şimdi yanıma yöreme bakıyorum da Mustafa Kemal’i bugünlerde en çok fetöcü’ler seviyorlar. Hepsi en ateşli Kemalistlerden bile daha Kemalist olup çıkıvermiş.

Şimdi sözün özünü anladık mı?

Bugün CHP’nın bir numaralı destekçilerine bakarsanız ne demek istediğimizi anlamış olursunuz.

Bugün İmamoğlu ile Yunanistan arasında ki bu elektriklenmenin, Yunanistan yönetimi ve medyasının sevinç naraları atmalarındaki gizli gerçeğin arkasında nelerin yattığını daha iyi idrak etmiş olursunuz.

Allah tuzakları boşa çıkarandır.

Allah Ülkemize, devletimize ve Peygamber sancağına ilelebet sahip çıkan bu millette zeval vermesin.

Birliğimizin daim olması dileğiyle Allah’a emanet olunuz.

.


alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz