CHP’lilerden Trabzonlulara ağır hakaret

16 Mayıs 2019 Perşembe, 15:01
karadenizliler-her-seyin-farkinda-solak-medyanin-iftirasi-ellerinde-patladi

23 Haziran seçimleri için iftira kampanyalarına erkenden başlayan solak medya gelen talimatla vakit kaybetmeden harekete geçti.

AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Tevfik Göksu’nun Yunan medyasının CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu taraftarlığı yapmasına dikkat çektiği konuşmasında Trabzon ve Trabzonluları hedef aldığı iddiasını ortaya atan CHP’liler sosyal medyada karalama kampanyası başlattı.

Sözcü gazetesi başta olmak üzere solak medya atılan iftiraya dört elle sarılarak manşetlerine taşıdı.

Göksu: Trabzon bizim canımız!

Atılan iftiralara ve karalama kampanyalarına cevap veren Tevik Göksu “Şunu herkes bilsin ki, bu toprakların kardeşliği, bu ülkenin insanlarının kardeşliği, hepimiz aynı dağın yeli, aynı Allah’ın kulları olarak biz Trabzon’uz, Trabzon biziz. Trabzon bizim canımız, Trabzonlular bizim baştacımızdır. Bizim için her yer Trabzon’dur. Yunan basını 31 Mart’ta CHP’nin adayı kazandı diye neden manşet attı bunu soruyorum. Trabzonlu Bakanlarımız var. Yunan basınından onunla ilgili bir şey duydunuz mu? Benim ağzımdan Trabzonla ilgili hiçbir ifade çıkmamıştır. Benim konuşmamda Trabzonlu kardeşlerimi rencide edecek bir ifade yoktur.” İfadelerini kullandı.

CHP’lilerden Türk milletine; “Sizi denize dökeriz!”

Göksu’nun sözlerini çarpıtarak sanki Trabzonlulara ve Karadenizlilere‘pontuslu’ ve ‘Yunan’ dediğini ileri süren solak medya CHP’lilerin alenen Türk milletini “Yunan”a benzettiğive özelde Trabzonluları da “Pontuslu” diyerek “düşman” olarak gördüğü çirkin sözlerini hasır altı etmişti.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, milletin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini içeren 18 yeni anayasa maddesini oylamak için sandığa gittiği 16 Nisan 2017’deki referandum sürecinde ‘evet’ oyu verenleri “Sandıktan evet çıkarsa da kimse heveslenmesin. Yine Samsundan başlar, sizi İzmir’e kadar kovalarız” diyerek “Yunanlılar” gibi denize dökmekle tehdit etmişti. Bozkurt’un Türk milletini ‘Yunanlılar gibi denize dökmekle’ tehdit etmesi büyük tepki çekmişti. Ancak Kılıçdaroğlu Bozkurt’un skandal sözlerine karşı sessiz kalmıştı.

CHP’li Hüsnü Bozkurt’tan büyük skandal:

Aynı süreçte CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal da “Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz” diyerek milleti alenen ‘Yunanlılara’ benzetmiş ve ‘düşman’ olarak gördüklerini ortaya koymuştu.

CHP’li Aygün’den Trabzonlulara ağır hakaret!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın geçtğimiz günlerde vefat eden tarihçi Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etmesini bahane ederek Trabzonlulara kin kusan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, skandal sözlerinde Kadir Mısıroğlu’nu tarif ederken “Trabzonluluğuna” özellikle vurgu yapmış ve “Pontuslu” imasında bulunarak büyük bir skandala imza atmıştı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Mustafa Kemal heykeline yapılan saldırıyı kınamak isteyen CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, haddini aştı. Akıllara ziyan ifadelerde bulunan Aygün, Trabzon’la ilgili skandal sözler sarf etti.

Aygün şu sözlerle Trabzonlulara hakaret etmişti:

“Hepimizin vergileriyle, hepimizin vergileriyle diyorum oturan Diyanet İşleri Başkanı gidiyor, Atatürk’e laf uzatan Fesli Mısırlıoğlu’na, ve bakın nereli derseniz Trabzonlu… Trabzon Kurtuluş döneminde kimlerin elindeydi?”

Karadenizliler her şeyin farkında

CHP’li Aygün’ün bahsettiği kurtuluş savaşı döneminde Trabzon ve Karadeniz, Pontus yanlısı Rum çetelerin kuşatması altındaydı.

CHP’nin ve yandaş solak medyanın iddialarının aksine Karadenizliler illerinde AK Parti’ye verdikleri yoğun destekle kimin ne olduğunun farkında olduklarının mesajını verdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Sinop ve Artvin dışında başta Trabzon olmak üzere tüm Karadeniz illeri tercihini AK Parti’den yana kullandı.

Kaynak: Lokman Özdemir –  yeniakit.com.tr 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz