Ali Babacan’dan flaş yeni parti kararı!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ali Babacan ile birlikte çalışmış eski bir bürokratın kendisine Babacan’ın yeni bir parti kurmayacağını söylediğini belirtti.

05 Nisan 2019 Cuma, 12:54
ali babacan

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül gibi eski AK Partili isimlerin yeni bir parti kuracağı yönündeki iddialar hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak; Ahmet Davutoğlu’nun liderlik edeceği ve içerisinde Ali Babacan ile geçmişte AK Parti’den bakanlık yapmış bir çok ismin yer alacağı partinin, bu ay içerisinde programını açıklayacağı ileri sürülmüştü. Bugün de Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, ‘Ali Babacan’ ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Fatih Altaylı, yazısının “Babacan parti kurar mı!” başlıklı bölümünde, geçmişte Ali Babacan ile birlikte çalışmış eski bir bürokrat ile karşılaştığını ve bürokratın kendisine Babacan’ın yeni bir parti kurmayacağını söylediğini dile getirdi.

”Böylesine temkinli biridir”

Ali Babacan’ın çok dikkatli hareket eden bir isim olduğunu belirten bürokrat, Altaylı’ya şu örneği verdi;

“Ali Babacan yurt dışı seyahatlere giderken cebine pasaportunu koyardı. Ama pasaportu cebine koymadan önce iki fotokopisini çeker onlardan birini çantasına, diğeri de öbür cebine koyardı. Böylesine temkinli biridir. Sizce böyle bir karakter yeni parti kurup kendini oraya atar mı?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz