31 Mart yerel seçimlerinin ardından Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül gibi eski AK Partili isimlerin yeni bir parti kuracağı yönündeki iddialar hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak; Ahmet Davutoğlu’nun liderlik edeceği ve içerisinde Ali Babacan ile geçmişte AK Parti’den bakanlık yapmış bir çok ismin yer alacağı partinin, bu ay içerisinde programını açıklayacağı ileri sürülmüştü. Bugün de Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, ‘Ali Babacan’ ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
Fatih Altaylı, yazısının “Babacan parti kurar mı!” başlıklı bölümünde, geçmişte Ali Babacan ile birlikte çalışmış eski bir bürokrat ile karşılaştığını ve bürokratın kendisine Babacan’ın yeni bir parti kurmayacağını söylediğini dile getirdi.
Ali Babacan’ın çok dikkatli hareket eden bir isim olduğunu belirten bürokrat, Altaylı’ya şu örneği verdi;
“Ali Babacan yurt dışı seyahatlere giderken cebine pasaportunu koyardı. Ama pasaportu cebine koymadan önce iki fotokopisini çeker onlardan birini çantasına, diğeri de öbür cebine koyardı. Böylesine temkinli biridir. Sizce böyle bir karakter yeni parti kurup kendini oraya atar mı?”
MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MAGAZİN VİDEO
03 Temmuz 2026YAŞAM
03 Temmuz 2026
2
Abdullah Gül’den ilk yorum: Yakışmadı
11810 kez okundu
3
Toplu ulaşımda konfor artıyor
9470 kez okundu
5
‘2. darbe olacak’ diyen Albay Hasan Atilla Uğur’un gerçek yüzü ortaya çıktı
5236 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.