SKANDAL! Alın size KADEM! Erdoğan’a kin kustu. AK Partili kadınlara siyaseti ‘Gezici’ler öğretti..

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından Isparta’da düzenlenen eğitim programında ders verenler arasında Gezi Parkı kalkışmasını destekleyen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kin kusan Prof. Dr. Songül Sallangül’ün yer alması tepkiyle karşılandı

13 Şubat 2019 Çarşamba, 12:52
kadem

Üyelerinin büyük bir çoğunluğunu AK Partili kadınların oluşturduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’in 21 Ocak-11 Şubat 2019 tarihleri arasında “Yerel siyasette kadının yeri” adıyla Isparta’da düzenlediği eğitim programında Gezi kalkışmasını destekleyen isimler ders verdi.

Gezi destekçisine AK Partili kadınlara ders verdirildi!

2013 yılında Taksim Gezi Parkı’nda ağaç bahanesiyle başlatılan ve daha sonra sokakları terörize ederek sivil darbe girişimine dönüşen Gezi kalkışmasına övgüler dizen Prof. Dr. Songül Sallangül, KADEM’in söz konusu eğitim programı kapsamında AK Partili kadınlara ilginç bir şekilde‘siyaset’ dersi verdi.

Isparta’daki 34. temsilciliğini geçtiğimiz Ekim ayında açan KADEM’in AK Partili kadınlara ders verdirdiği Prof. Dr. Songül Sallangül, IspartaSüleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yılda iki kez yayınlanan Dergi’nin 2016 yılındaki 22’nci sayısında yayınlanan bir makalede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye ağır hakaretlerle saldırmış ve Gezi kalkışmasına övgüler dizmişti.

Erdoğan ve AK Parti’ye nefret kusmuştu!

Söz konusu dergide Songül Sallangül, Merve Sezer ve Özlem KahyaNizam imzasıyla yer alan “Eylemcilerin Gözünden Bir Sosyal Hareket Ve Kent Hakkı Talebi Olarak Taksim Gezi Parkı Eylemleri” adlı sözde tez çalışmasında , Cumhurbaşkanı Erdoğan için ağır hakaret ve ithamlarda bulunulmuş, AK Parti için de baskıcı ve dayatmacı suçlamaları yapılmıştı.

Tamamen Erdoğan ve AK Parti karşıtlığı üzerine hazırlanmış olan skandal dergide AK Parti’nin yapmış olduğu yasal düzenlemeler “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zevklerinin dayatılması” şeklinde aktarılmış ve “haklı direniş”olarak gösterilen Gezi Parkı olaylarının “hükümete karşı oluşan güvensizliğin farklı kesimleri bir araya getiren bir sosyal hareket”olduğu ileri sürülmüştü.

KADEM’de ne işi var?

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nefret kusan Gezici Songül Sallangül’ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın Genel Başkan Yardımcısı olduğu ve ağırlığını AK Partili kadınların oluşturduğu KADEM’in eğitim programında ders verecek bir pozisyona getirilmesi tepkiyle karşılandı.

(Yeniakit)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz