Ak parti Bursa Büyükşehir adayı…

16 Kasım 2018 Cuma, 18:54
recep tayyip Erdoğan

AK Parti’nin aday çalışması olanca hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday belirleme çalışmalarını AK Parti genel merkezinde yürütüyor. Büyük şehirler ile ilgili yapılan yoklama ve kamuoyu araştırmalarında İstanbul için Binali Yıldırım Ankara için Õzhaseki’nin ismi geçsede henüz netleşen bir isim yok.

Öte yandan AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın aday gösterilmeyeceği kesinlik kazandı. An itibariyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında üç ismin olduğu da kesinlik kazandı.

Bursa hafızanın edindiği  son dakika bilgilerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında eski bakanlardan Faruk Çelik, Mehmet Müezzinoğlu ve BTSO (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı İbrahim Burkay‘ ın adı var. Önümüzdeki günlerde bu üç isim üzerinde kamuoyu yoklaması yapılacak. Çıkan sonuçlar Erdoğan’ı yol gösterici olacak. Üç isim kamuoyu yoklamalarında vatandaşa sorulması sonucunda Erdoğan kesin adayı açıklaması bekleniyor.

Yani AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için henüz kesinleşmiş bir isim yok.

AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkanı adayları açıklandıktan sonra ilçe belediye başkanları ile ilgili çalışmalara hız verilecek.

Haber: Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz