Girişimci adaylarına kişisel gelişim semineri

09 Kasım 2018 Cuma, 21:47

KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursunda eğitimi alan kursiyerlere “Adanmışlık yoksa başarı yoktur” konulu kişisel gelişim semineri verildi.

Girişimcilik ruhunun yaygınlaştırılması ve yeni kurulacak işletmelerin ekonomiye artı değer katması amacıyla eğitimlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, kursiyerlere yönelik düzenlediği kişisel gelişim seminerlerini sürdürüyor. Barış Manço Kültür Merkezi’nde Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından Zihin ve Akıl Haritaları eğitmeni Murat Ercan tarafından gerçekleştirilen seminerde katılımcılara hedef belirleme, hedefe yönelik stratejik düşünme, anlamlı bir hayat ve hedef için konsantrasyon üzere olmanın önemine yönelik bilgiler aktarıldı. Hayatı kuşatan bütün bir alanda ne istediğini bilmeden hareket etmenin başarısızlığın en büyük nedenlerinden biri olduğunun anlatıldığı etkinlikte, hedefin ulaşılabilir olması ve bu süreçte ahlaki ilkeler çerçevesinde eldeki kaynakların doğru değerlendirilmesi, sonuç odaklı düşünce ve davranış bütünlüğünde bir yaşama felsefesinin oluşturulmasının önemine dikkat çekildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz