Medine’ye hakaret eden Berna Laçin’e sağlam kapak! Tepkiler çığ gibi büyüyor…

04 Temmuz 2018 Çarşamba, 11:05
Medine’ye hakaret eden Berna Laçin’e sağlam kapak! Tepkiler çığ gibi büyüyor…

İslam’a ve Müslümanlara alçakça saldıran Berna Laçin’e tepkiler çığ gibi büyüyor. Berna Laçin’e en sağlam cevaplar ise sosyal medya kullanıcısı vatandaşlardan geldi. Binlerce kişiden gelen tepkiler nedeniyle panikleyen Berna Laçin, saçma bir savunma yaptı.

Medine’ye hakaret eden Berna Laçin‘e tepkiler dinmiyor. Sosyal medyada binlerce tepkiyle karşılaşan ve panikleyen Berna Laçin, saçmalayarak Medine iftirasına cevap veremedi. Tepki gösteren bazı vatandaşların cevabı ise büyük destek topladı.

Tecavüzlerin sebebinin İslam’a ve Müslümanlara yıkmaya çalışan Berna Laçin’e sosyal medya platformu Instagram’dan sert tepki gösteren ‘napo_litenn’ rumuzlu bir vatandaş, ““Sevişirim evlenmem, hamile kalırım doğurmam” diyen sizsiniz! “Namusumu kirletmeden duramam” diyen sizsiniz! “Pornoma dokunma” diyen sizsiniz! Hayatlarından sayısız kadın/erkek geçen ve bu sayıyla övünen sizsiniz! Nikahsız yaşamayı meşru gören sizsiniz! Zinayı meşru gören sizsiniz! Toplumsal ahlakı bozan diziler, programlar yayınlayan sizsiniz! Cinselliği hayatın gayesi ve marifet olarak gören sizsiniz! Çocuk yaştaki gençlere, ergenlere kız/erkek arkadai edinip flört etmelerini, hatta daha da ilerisini telkin eden sizsiniz! Ama bütün bunlara rağmen tecavüzlerin sebebi İslam ve Müslümanlardır! Öyle mi?” şeklindeki tepkisiyle adeta sağlam bir kapak yaptı.

{relation id:488810 slug:’alisandan-berna-lacine-sert-tepki-bu-benzetme-peygamberimize-hakarettir’

İşte o cevap:

(Yeniakit)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz