Bütün FETÖ’cüler ‘TAMAM’ dedi! Dünya basını destek çıktı

09 Mayıs 2018 Çarşamba, 12:17
Bütün FETÖ’cüler ‘TAMAM’ dedi! Dünya basını destek çıktı

Güçlenen Türkiye’ye karşı kimlerin kol kola olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından sosyal medyada FETÖ’cüler, PKK/YPG ile muhalefet partilerinin liderleri kol kola kampanya başlattı. Şer ittifakının bu kampanyasına dünya basını destek çıktı.

Bütün FETÖ'cüler 'TAMAM' dedi! Dünya basını destek çıktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Millet tamam derse çekiliriz” şeklindeki sözlerinin ardından, ABD köpeği FETÖ’cü ve PKK’lıların da destek verdiği bir kampanyayla Twitter’da ‘TAMAM‘ etiketi açıldı.

Erdoğan’a karşı hakaret yorumları da içeren bu paylaşımlar TT listesine girerken, vatan severler tarafından tepki olarak atılmaya başlayan ‘DEVAM‘ mesajları bir kaç saatte 600 bine dayandı. Bu noktada devreye giren Twitter önce ‘DEVAM‘ mesajlarının sayısını 150 bine düşürdü, ardından tamamen listeden sildi. Aynı saatlerde Reuters, DW, BBC gibi yabancı basın kuruluşları açıktan “TAMAM” kampanyası yürüttü.

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Temel Karamollaoğlu, Meral Akşenertamam etiketiyle paylaşım yaparken onlara destek ise PKK’nın siyasi kanadı HDP’den geldi.

Şer ittifakına son olarak ise FETÖ hesaplarından destek geldi. Yurt dışına kaçan firari FETÖ’cüler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kara propagandaya destek verdi.

Yapılan paylaşımlar Cumhur İttifakı’nın karşısında kimlerin ittifak içerisinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

TAMAM MESAJLARININ ÇOĞUNU BOTLAR ATTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TAMAM etiketine karşı “Twitter’da TAMAM başlığını ele alalım twitlerin çoğu FETÖ’ nün ve PKK’nın etkin olduğu ülkelerden atılıyor” dedi ve bunun istatistiğiyle birlikte sosyal medya üzerinden botların attığı mesajların fotoğrafını paylaştı.

 

 

yeniakit.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz