Bülent Temelli tepkisi bağımsız aday çıkarttı

09 Mayıs 2018 Çarşamba, 02:27
nedim sevim

İnegöl de Bülent Temelli’ye yönelik artan tepkiler bağımsız aday çıkarttı.

Bülent Temelli yönetiminde görev yapan AK partili Nedim Sevim, bağımsız aday olarak müracaat yapmaya hazırlanıyor. Sosyal Medya hesabından bağımsız adaylığı duyuruları yapılırken, Sevime yönelik destek açıklamaları paylaşılıyor.

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği başkanlığını da yürüten Nedim Sevim, düzenleyeceği basın toplantısıyla 2. bölge  bağımsız milletvekilliği adaylığına başvuracağını açıklayacağı öğrenildi. İnegöl’ün sevilen simalarından olduğu belirtilen Sevim, Bülent Temelli ismine tepki gösterenlerin de oyunu alacağı konuşuluyor. AK parti İl ve İlçe yönetiminin olumsuz tutumuna karşı bağımsız aday hamlesi ortaya çıktığı ifade edilirken, bu durumun yüksek derecede oyu bölmesinden endişe ediliyor..

İnegöl gündeminin birinci sırasında adaylıklar konuşulurken, AK Partili Nedim Sevim’in bağımsız aday çıkması oy oranının yüzde 70’ten yüzde 50’ye yada altına düşüreceği tahmin ediliyor. İnegöllü vatandaşlar Sevim’in Kafkas camiasının tümünün desteğini alması durumunda vekillik yarışında partinin yüzde 50’de kalabileceğini öne sürüyor. Bülent Temelli ismine tepki gösteren İnegöllüler, AK parti yetkililerinin durumu dikkate alması gerektiğini uyarısında bulunuyor.

 

Bursa Hafıza

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz