BTSO’da İbrahim Burkay fark attı…

04 Nisan 2018 Çarşamba, 13:24
ibrahim Burkay1

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında (BTSO) meclis üyeliği seçimleri sonuçlandı.

63 komitede 331 meslek komitesi, 134 meclis üyesinin belirlendiği seçimde İbrahim Burkay rakibi İlhan Parseker’e fark atarak yeniden BTSO başkanlığına seçildi.

Burkay yaptığı açıklamada şunları söyledi. “5 yıl önce ortaya koyduğumuz vizyon ve projelerle 3 Nisan 2018’de iş dünyasına dedik ki, ‘Artık sadece vizyon ve projelerimiz yok. Ortada eserlerimiz var. Bugün geldiğimiz noktada başta Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi, Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi, Bursa Teknoloji Koordinasyon Ar-Ge Merkezi, Türkiye’nin en büyük kendi alanında mesleki yeterlilik belgelendirme merkezi BTSO MESYEB, Uludağ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, Küresel Fuar Acentesi, Ticari Safari, BTSO Akademi olmak üzere 40’a yakın eserle Bursa iş dünyasına dedik ki, ‘Değişimi kabul etmek zordur, ama esas önemli olan bunu sürdürülebilir kılmaktır’. Şükürler olsun bugün yaptığımız seçimle bu hizmetlerin ve projelerin, vizyonun 4 yıl daha BTSO çatısı altında sadece Bursa iş dünyasına değil, Türkiye ekonomisine hizmet edecek ve bütün projelerde en büyük itici güç olacak.

ibrahim Burkay1 btso

Seçimlerin demokratik bir havada geçtiğine işaret eden Burkay, “Büyük bir özveriyle son 3-4 aydır yapılan çalışmaların meyvesini alacağımız seçimi sükunet, barış ve güzellikler içinde tamamladık. Öncelikle bu seçimlerde rekabetin, farklı listelerin olduğu komitelerde aday olan ve bu yarışta birbirine karşı saygısını ve sevgisini hiç kaybetmeyen iş dünyası temsilcisi dostlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. Seçim sonuçlarına göre belirlenen meclis üyelerinin yüzde 80’inin kendi listelerindeki isimlerden oluştuğunu öne süren Burkay, sadece bir komitede oyların eşit çıkması nedeniyle kesin sonucun açıklanmadığını, bir iki güne sonucun netleşeceğini ifade etti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz