Doğan son zehrini akıtıyor

26 Mart 2018 Pazartesi, 13:22
Doğan son zehrini akıtıyor

Hisselerini Demirören grubuna devrederek medyadan çekilme kararı alan Aydın Doğan’ın medyası, devir sürecinde dahi toplumu ifsat edici zehirli yayınlarını sürdürüyor.

Medyada yer aldığı 40 yıl boyunca toplumu ifsat eden Doğan Medyası’nın en yüksek tirajlı gazetesi olan Hürriyet’te yine gazetecilik adı altında zihinlere zehir akıtıldı. Hürriyet’in 24 ve 25 Mart’ta neşredilen nüshalarında din ve ahlâk dışı yayınlara yer verildi. Kartel gazetesi Hürriyet’in 24 Mart’taki sayısının 31. sayfasında Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’nın vefat ilanı yayınlandı. Yahya Kazım Zabunoğlu adlı mason için yayınlanan ilanda, “Sevgili kardeşimiz Yahya Kazım Zabunoğlu 22 Mart 2018 tarihinde vefat etmiştir. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Kardeşlerimizin acısını paylaşırız. Nur içinde yatsın” denildi.

İSLÂM DÜŞMANI FİLME SİNSİ TANITIM

Masonlara kucak açan Hürriyet’in 2. sayfasında, Nuri Alço adlı ahlâk yoksununun dînî hocalık makamını bel altı seviyeye indirgeyen “Vallahi Hortladı” adlı sinema filminin tanıtımı yayınlandı. Tipik Yeşilçam anlayışıyla hazırlanan filmin uzun sakallı, sarıklı ve cübbeli bir “hoca” karakterine yer verildiğini gösteren 2 fotoğraf karesinin yer aldığı tanıtım haberinde, “Filmde başrolü paylaşan Nuri Alço, şifa dağıtan Nuri Hoca’yı canlandırıyor. Nuri Hoca insanlara ‘gazoz içme karşılığında’ yardım edeceğini söylüyor” denildi. Filmlerinde kadınlara, içerisinde uyku ilacı bulunan gazoz ikram edip uyutarak tecavüz etmesiyle bilinen Nuri Alço adlı ahlak yoksunu bir tipin “Hoca” olarak karakterize edildiği bu rezil filmi, Hürriyet tarafından “Gazozcu Hoca” başlığıyla haberleştirildi.

HRİSTİYANLIK PROPAGANDASI

Hürriyet gazetesi bununla da yetinmedi. Hürriyet’in Kelebek adlı ek gazetesinin 6’ıncı sayfasında “Kitab-ı Mukaddes Şirketi” adlı misyoner oluşumun tanıtımı yapıldı. “Temel İlkeleriyle Hristiyanlık” kitabının reklamına yer verildi. Kitab-ı Mukaddes Şirketi adlı yayınevinin Bursa Kitap Fuarı’nda yer alacağının duyurulduğu büyük ölçekli reklâmda, “Temel İlkeleriyle Hristiyanlık” kitabının da tanıtımı yapıldı.

HÜRRİYET YAZARINDAN AHLÂKSIZ ÖNERİ

Masonlara kucak açılan, İslam düşmanı filmler tanıtılan, Hristiyanlık propagandası yapılan Aydın Doğan’a ait Hürriyet gazetesinde gençlere evlilik dışı flört ve cinsellik tavsiyesinde de bulunuldu. 25 Mart’ta Hürriyet Pazar ekinde makalesi yayınlanan Mehmet Yakup Yılmaz, TÜGVA’nın Fikirname adlı dergisinde yer alan ‘Karşı Cins Rehberi’ makalesindeki “Zaruri bir durum olmadıkça karşı cinsle konuşmaktan kaçınmak gerekir. Çünkü muhabbetin nereye gideceğini kestirmek zordur” ifadelerini eleştiren Yılmaz, flört konulu yazı kaleme aldı. “Flört iyidir, duyumunu artırır” başlıklı yazıda Yılmaz, uzun uzadıya evlilik dışı ilişkilerin sözde “faydaları”ndan bahsetti, felsefecilerden alıntılarla cinsel yakınlık çağrısı yaptı. Etekli pozuyla tanınan Mehmet Yakup Yılmaz’ın yazısı, “Flört, iyidir. İnsana yaşadığını hissettirir” sözüyle sonlanıyor.

Kaynak: yeniakit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz