Hani baskı vardı? CHP’liler AK Partililerden daha fazla konuşuyor!

12 Mart 2018 Pazartesi, 12:54
Kılıçdaroğlu dünyaya rezil oldu

Türkiye’de “baskıcı bir yönetim”in olduğunu iddia ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “diktatörlük”le suçlayan CHP’liler televizyon ekranlarından AK Parti ve MHP’lilerden daha fazla yer buluyor.

Türkiye’de muhalefetin susturulduğunu ve baskıcı bir yönetim anlayışının olduğunu iddia eden CHP’lilerin televizyon ekranlarına AK Parti ve MHP’lilerden daha fazla konuşturuldukları ortaya çıktı. Ulusal kanallardaki açık oturumlara davet edilen isimler arasında en fazla CHP’liler yer alıyor.

“CHP’LİLER AK PARTİLİLERİN ÜÇ KATINDAN FAZLA YER BULUYORLAR”

Bu konuyla ilgili Türkiye gazetesinde bir yazı kaleme alan Fatih Selek bugünkü köşesinde şöyle yazdı;

“CHP’nin ‘Hep iktidarın borazanı ötüyor’ diye eleştirisi doğru değil. Çünkü tartışma programlarında AK Partililerin üç katından fazla yer buluyorlar. İYİ Parti ve HDP’lilerin esamesi okunmuyor. Birkaç köşe yazarının dışında MHP’li hiç yok”

“AHMET HAKAN TARAFSIZ DEĞİL”

Bu duruma örnek de veren Selek, Ahmet Hakan’ın CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ adlı programını işaret etti. Selek şunları yazdı;

“Ahmet Hakan malûm CNN Türk’te “Tarafsız Bölge”yi sunuyor. Ancak programın adı gibi tarafsız olduğunu söylemek zor. Öztürk Yılmaz,Mustafa Balbay, Muharrem Erkek, Gaye Usluer, Aytuğ Atıcı, Ahmet Hakan’ın davet ettiği CHP’liler arasında. Sunucunun Burhan Hani baskı vardı? CHP’liler AK Partililerden daha fazla konuşuyor!
Türkiye’de “baskıcı bir yönetim”in olduğunu iddia ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “diktatörlük”le suçlayan CHP’liler televizyon ekranlarından AK Parti ve MHP’lilerden daha fazla yer buluyor.
Kuzu veMehmet Metiner’in dışında çağırdığı AK Partili vekil yok. MHP’den hiç ama hiç yok.”

Bu bilgiler doğrultusunda seslerini duyuramadıkları, Türkiye’de gazetecilerin hapse atıldığı, muhalefetin susturulmaya çalışıldığı ve baskıcı bir yönetim olduğu prropagandası yapan CHP’lilerin her akşam televizyon kanallarında özgür bir şekilde konuştukları ve kendilerine de hiçbir müdahalenin yapılmadığı ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’liler meclis kürsüsü, grup toplantısı, televizyon ekranları, mitingler ve salon toplantıları ile istedikleri gibi konuşuyor hatta terör örgütleri ile aynı dili bile kullanmaktan geri durmuyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz