Hükümetten erken seçim açıklaması

01 Mart 2018 Perşembe, 14:07
seçim sandık

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, erken seçimin gündemlerinde olmadığını açıklayarak, “Seçim vaktinde yapılacak” dedi.Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ erken seçi iddialrına yönelik açıklamalarda bulundu. Bozdağ, erken seçimin gündemlerinde olmadığını ifade ederek Bozdağ, “Daha önce bir kere erken seçim oldu, esasında çaresizlikten alınmış bir çare seçimidir. Türkiye’nin önünü açmak için yapılan bir seçimdi. AK Parti’nin döneminde seçimler zamanında yapılmıştır. Seçim zamanında yapılacaktır, buna alışmayanlar alışsınlar.”dedi.

ABD’NİN ‘TÜRKİYE KARARI İYİ OKUSUN’ AÇIKLAMASI

Bekir Bozdağ, (ABD’nin BM’nin ateşkes kararının Afrin’i de kapsadığı iddiası) BM’nin ateşkes kararında sayılan yerler arasında Afrin’in olmadığını belirtti. Bozdağ, “Bizim okumamız açıktır. Eminim Amerikan sözcüleri kendileri iyi okumuyor demektir. Bir daha okumalarında fayda var” dedi.

ABD SÖZCÜSÜ: TÜRKİYE KARARI İYİ OKUSUN

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, “Türkiye’nin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı harekâtının ateşkes kapsamında olup olmadığı” sorusuna “Türkiye bu mutabakatı iyice ve yeniden okumalı. Karar, 30 gün boyunca Suriye’nin her tarafında ateşkesi öngörüyor. Türkiye’ye, BMGK’nın aldığı ateşkes kararını yeniden okumalarını tavsiye ederiz.” yanıtını vermişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz