Demokrasi Meydanında şehit portreleri üzerinden ranta tepki

09 Şubat 2018 Cuma, 14:53
15 temmuz şehitler meydanı1

15 Temmuz Demokrasi Meydanın da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şehitlerin portrelerinin yer aldığı alanda  rant kokusu siyasilerin dikkatini çekti.

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, milletin en hassas olduğu milli ve manevi anlamda sahiplendiği konu üzerinden bedava reklam amacı güden markaların bulunduğu yerden kaldırılması gerektiğine dikkati çekti.

Cemil Aydın, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz Demokrasi Meydanına (Fomara ) bakan Ak Parti İl Başkanlığı yan duvarında yer alan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri ve şanlı bayrağımızın portrelerinin bulunduğu bölümlerde, Sayın Cumhurbaşkanı’nın resminin hemen üstündeki boş alandan ticari amaçlı reklam çıkarılıp (ki doğrusuda budur) 15 Temmuz logo ibaresi konulurken, şehitlerimizin ve Ay Yıldızlı bayrağımızın ticari reklam logolarıyla birlikte bırakılması doğru olmamıştır. Ak parti Bursa İl Başkanlığını ve meydan proje sahibi Osmangazi Belediye Başkanlığını acilen bu yanlışı düzeltmeye davet ediyoruz.

15 temmuz şehitler meydanı1

15 temmuz şehitler meydanı1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz