Bakan Faruk Çelik’e Şanlı Urfa’da yoğun ilgi- GALERİ

03 Şubat 2018 Cumartesi, 14:37
faruk çelik

Gıda Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Faruk Çelik Şanlı Urfa’da coşkulu kalabalık tarafından kurbanlar kesilerek sloganlar eşliğinde karşılandı. “Urfalı seninle gurur duyuyor” sloganları atan vatandaşlar Bakan Çelik’i yeniden bağrına bastı.

Uzun bir aradan sonra Şanlı Urfa’ya giden Faruk Çelik,  karşılamaya gelenlerin yakın ilgisinden memnun olduğu gözlenirken kendisine sarılmak isteyenlerin isteklerine tek tek karşılık verdi. Vatandaşlar  samimi olarak halka dokunan bakan olduğunu belirtip sevgilerini dile getirdiler. Şehit Harranlı Piyade Onbaşı Ali Aydar’ın ailesine başsağlığı dileğinde bulunmak için Şanlıurfa’ya giden Faruk  Çelik, Ak Parti il Başkanlığı ve teşkilatları ziyaret edecek.

Kentte bir dizi incelemeler yapacak olan Çelik, teşkilat ziyaretlerinde bulunacak. Harran’da AK Parti teşkilatını  ziyaret edecek olan Faruk Çelik’in saat 15.00’da da Akçakale’de olacağı ve AK Parti Akçakale teşkilatını ziyaret edeceği bildirildi. Şanlıurfa kent merkezine geçecek olan Faruk Çelik’in Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü AK Parti ilçe teşkilatlarına yapacağı ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Ahmet İnan’ın oğlunun yarın akşamki düğününe katılması da yer alıyor. Düğüne katılacak isimler arasında 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de yer alıyor. Pazar gününü de Şanlıurfa’da geçirecek olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, Pazar  günü de Bozova,Halfeti,Birecik,Hilvan,Siverek AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz