Şaşırtmayan ihanet! İstanbul’daki Kudüs zirvesine katılmadılar..

13 Aralık 2017 Çarşamba, 12:33
Şaşırtmayan ihanet! İstanbul’daki Kudüs zirvesine katılmadılar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla İstanbul’da düzenlenecek olan Kudüs zirvesine Rusya’dan bile temsilci gelirken sözde Müslüman olan o ülkenin temsilcisi yokSarı Şeytan’ın, Müslüman Kudüs’ü Terör Devleti İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan harekete geçti.

RUSLAR BİLE VAR

Erdoğan’ın davetiyle birçok ülkenin lideri Türkiye’ye gelmeye başladı. Rusya’dan bile zirveye katılımcı gönderilirken Suudi Arabistan patronunun sözünü dinleyerek zirveye katılmadı.

SUUDİ ARABİSTAN YOK

Televizyon kanallarına Kudüs haberi yapılmaması için uyarılarda bulunan kukla Suudi Arabistan yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uymayarak davet teklifini görmezden geldi.

KATAR

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçakla İstanbul’a geldi.

AZERBAYCAN

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, özel uçakla İstanbul’a geldi.

İRAN

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçakla İstanbul’a geldi. Konuk Cumhurbaşkanı Ruhani’yi, Atatürk Havalimanı askeri apronunda İstanbul Valisi Vasip Şahin ile bazı ilgililer karşıladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz