Bu ahlâksızlığa kim dur diyecek

29 Kasım 2017 Çarşamba, 13:02
Bu ahlâksızlığa kim dur diyecek

Manken, şarkıcı, oyuncu sıfatlarını taşıyan birçok ünlü Türkiye’nin genel ahlak yapısına uymayan davranışları ile toplumumuzu dejenere ediyor.

Masum ve temiz Anadolu milleti, sanatçı sıfatı taşıyan birçok ünlü eliyle dejenere edilirken bu rezilliğe kimsenin dur dememesi de gayri ahlaki davranışların yaygınlaşmasına zemin hazırlıyor. Son olarak 53 yaşındaki Levent Yüksel’in kendisinden 31 yaş küçük metresi Lidya Özdemiroğlu’yla yaşadığı ilişki dejenerasyonun boyutlarını bir defa daha ortaya koydu.

Manken, şarkıcı, oyuncu sıfatlarını taşıyan birçok ünlü Türkiye’nin genel ahlak yapısına uymayan davranışları ile toplumumuzu dejenere ediyor. 53 yaşındaki Levent Yüksel’in kendisinden 31 yaş küçük 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Lidya Özdemiroğlunu metres tutması, 17 yaşında bir çocuk olan Aleyna Tilki’nin 30 yaşındaki Emrah Karaduman ile beraber olması, Murat Başoğlu’nun öz yeğeni ile ensest ilişki kurması, 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in iki sene önce 19 yaşındaki Feyza Durmazoğlu ile metres ilişkisi kurması, Kerimcan Durmaz adlı eşcinselin gayri ahlaki ilişkilerini göz önünde yaşayarak kolay paraya özendirmesi toplum yapımızın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu gözler önüne derdi.

AHLÂKSIZLIK GÖRMEZDEN GELİNİYOR

İslam dininin aile yaşantısına yönelik emir ve yasaklarını çağdışı olarak niteleyen ve sürekli olarak kara propaganda yürüten sol faşistlerin, kendilerinden onlarca yaş küçük isimlerle metres hayatı yaşayarak gayri ahlaki ilişkiler kuran ünlülerin yaptıklarını ise medeniyetin gereği sayması ikiyüzlülüklerini gözler önüne serdi. Şarkıcı Levent Yüksel’in kendisinden 31 yaş küçük 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Lidya Özdemiroğlu ile metres hayatı yaşaması bu kadar da olmaz dedirtti. Özgürlük adına normalleştirilmeye çalışılan bu ilişkinin magazin programlarında sürekli olarak verilmesi tepki çekti. 53 yaşındaki Yüksel, Özdemiroğlu’nun annesi Hepgül Hepbir’den bile 2 yaş daha büyük. Sunucu Murat Başoğlu’nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile gayri ahlaki bir ilişki yaşadığı basına yansımıştı. Söz konusu rezalet “aşk” kılıfı adı altında normalleştirilmeye çalışılmıştı. Sözde tepki gösteriyormuş gibi yapan magazin programları ise adeta özendiren yayınlara imza atmışlardı.

TORUNU YAŞINDAKİ KIZLARLA İLİŞKİSİ “ÇAPKINLIK” OLDU

61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in torunu yaşındaki isimlerle ilişki yaşaması ise, “ünlü şovmenin çapkınlıkları” başlığıyla haber bültenlerinde normalleştirilmeye çalışıldı. 59 yaşındayken kendisinden 40 yaş küçük olan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Feyza Durmazoğlu’nu metres tutan Erbil, torunu yaşındaki bir isimle poz vermekten çekinmedi. Erbil son olarak Nevin Şimşek isimli genç bir kadınla ilişki yaşamıştı. Evlilik dışı hamile kalan Şimşek, baskılar sonucu çocuğu aldırmıştı. Bütün bu rezalet, malum medya tarafından çok önemli bir habermiş gibi verilerek ahlaksızlık doğallaştırılmıştı.

ÇOCUK İSTİSMARI ÖZENDİRİLİYOR

Her fırsatta çocuk haklarından ve istismarından bahseden malum zihniyet, 17 yaşında bir çocuk olan Aleyna Tilki’nin yarı çıplak kıyafetler eşliğinde sahne almasını medeniyetin gereği sayarak avuçları patlarcasına alkışladı. Rezaletin boyutu bu kadarla da sınırlı kalmadı. 17 yaşındaki Tilki, 30 yaşındaki Emrah Karaduman’ın metresi oldu. Magazin programları bu rezaleti de özendirmekten bir an bile geri durmadı.

EŞCİNSELLER ‘ROL MODEL’ OLARAK DAYATILIYOR

Son yıllarda parlatılmaya çalışılan ve gençliğimize rol model olarak dayatılan eşcinsel Kerimcan Durmaz’ın gayri ahlaki hayatı da medyamızca adeta özendiriliyor. Attığı her adımı, lüks yaşantısı ve kolay para kazanması sürekli olarak gündemde tutulan Durmaz’ın eşcinselliği normalleştirici hareketleri sürekli olarak servis ediliyor. Kolay para kazanmanın yolunun böyle davranmaktan geçtiğini sanan gençliğimiz ise bu tarz yayınlarla adeta zehirleniyor. Sözde ünlüler dünyasındaki bu rezaletler ise kamuoyunda büyük rahatsızlığa sebebiyet veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz