İşte Kemal’in günah galerisi! Cevap ver Kemal bey

29 Kasım 2017 Çarşamba, 12:59
İşte Kemal’in günah galerisi! Cevap ver Kemal bey

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında dile getirdiği “Benim bir hatam varsa söyleyin” sözü, hakkındaki cevap bekleyen soruları gündeme getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak salladığı kâğıt parçaları yine fos çıkarken, konuşmasında yaptığı “Benim bir hatam varsa söyleyin” sözü, hakkındaki cevap bekleyen soruları gündeme getirdi. Siyaseti yalan ve iftira üzerinde dizayn eden CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun; kızları Zeynep ve Aslı, oğlu Kerem, torunu Duru hakkındaki kıyak emeklilik girişimleri ve SSK vurgunu hakkında dut yemiş bülbüle dönmüş durumda.

7 yıllık CHP liderliği geçmişi yalan, dolan, iftira, sahte belge saçma ve hezeyanlarla dolu olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin dünkü grup toplantısında yaptığı “AK Partili kardeşlerime sesleniyorum; benim bir hatam varsa söyleyin, alınmam” sözlerinin gündeme getirdiği akçeli iş ve işlemlerden bazıları şöyle:

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun, Ataşehir’deki lüks Buzz Rezidans’ta dairesinin olduğu ortaya çıkmıştı. CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve kocası Battal İlgezdi’nin 17 dairesinin bulunduğunu Buzz Rezidans’ta daire sahibi olan Zeynep Kılıçdaroğlu’nun daireyi kızının “alın teriyle” aldığını iddia eden Kılıçdaroğlu, “o zaman dekont göster” çağrılarına kulak tıkamış, dut yemiş bülbüle dönmüştü.

17’SİNDE NASIL SİGORTALATTIN?

Kılıçdaroğlu’nun rezidans kraliçesi olan kızı Zeynep, 18’ine bile girmeden sigortalı olmasıyla biliniyor. Kılıçdaroğlu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olduğu dönemde 1979 doğumlu Zeynep Kılıçdaroğlu’nu henüz 17 yaşında iken Ekinciler Holding’de sigortalattı. 10 Haziran 1996’da 3402199619167 SSK sicil nosu ile işe giriş yapmış gibi gösterilen lise öğrencisi Zeynep, şirkette 1 ay çalışıyor gibi gösterilerek çıkışı yapıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu da “iş hayatına” erken atılanlardan! Oğulzade Kerem, henüz 14 yaşında ve ortaokulda öğrenci iken sigortalandı. Kerem Kılıçdaroğlu, 1 Mart 1997 – 1 Mayıs 1997 arasında yine İstanbul’daki Ekinciler Holding’de çalışıyormuş gibi gösterildi. Okulların açık olduğu tarihte Ankara’daki 14’lük Kerem Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da bulunan Ekinciler Holding’de 2 ay çalışmış olabilmesi ‘baba hüneri’ olarak kayıtlara geçti.

Kılıçdaroğlu’nun 1976 doğumlu büyük kızı Aslı’nın yolu da Ekinciler Holding’den geçti. Azime Aslı Nadir Kılıçdaroğlu, 1995’te 19 yaşındayken kâğıt üzerinde 1 Nisan 1995’te Ekinciler’de işe girdi, bir ay sonra işten ayrıldı.

10 AYLIK TORUNUNU SİGORTALATTI

Emeklilik süresi noktasında kişilere büyük fayda sağlayan bu giriş-çıkış işlemlerinin bir diğer talihlisi Kılıçdaroğlu’nun torunu Duru. CHP lideri Kılıçdaroğlu, 2007 doğumlu olan torunu Duru’yu henüz 10 aylıkken sigortalı yaptırdı. Sigorta skandalını 10 aylık toruna kadar düşüren Kılıçdaroğlu, bu rezaletin ortaya çıkması ile kendine has ‘yüzü kızarmaz’ üslubuyla “Bu durum benim torunumu sevmeme engel değil” şeklinde yorum yaptı.  (Yeniakit)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz