YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN HATIRLATMASI

20 Kasım 2017 Pazartesi, 12:55
vergi gişe memur çalışan

Bina, arsa, arazi, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergisinde ikinci taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldı.

Bina, Arsa, Arazi, İlan-Reklam ve Çevre Temizlik Vergileri’nin 2017 yılına ait ikinci taksidi ödeme süresi 30 Kasım Perşembe günü mesai saati bitiminde sonra eriyor. Mükellefler ödemelerini belediye veznelerinden yapabilecekken, Yıldırım Belediyesi resmi internet sitesi (www.yildirim.bel.tr) üzerinden de yoğunluk yaşamadan kolaylıkla yapabilecek. Yıldırım’daki hizmetlerin daha nitelikli olarak sürmesi adına Yıldırımlılara vergilerini ödemeleri konusunda çağrıda bulunan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vergi geleceğimizin teminatıdır. Hemşehrilerimiz de daha iyi, daha nitelikli ve daha etkili hizmet alabilmelerinin yolunun vergilerini ödemekten geçtiğinin bilincindeler. Henüz vergilerini ödeyemeyen vatandaşlarımızı ödemelerini 30 Kasım günü mesai saati bitimine yapmaya davet ediyorum” dedi. Yıldırımlıların cezalı ödeme yaparak mağdur olmamaları için vergi borçlarının ödenmesine dair gereken hassasiyeti göstereceklerine inandığını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımızın yeni bir borç yükü altına girmemek ve vergilerini cezalı ödeyerek mağdur olmamak adına ödemelerini zamanında yapacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İNTERNETTEN ÖDEME İMKANI

Vergi borçlarının belediye veznelerinin yanı sıra Yıldırım Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden de ödenebildiğini hatırlatan Başkan Edebali; “Vatandaşlarımız vergi ödemelerini veznelerimizde yaşanması muhtemel yoğunlukla karşılaşmak yerine www.yildirim.bel.tr adresinden online olarak kolaylıkla yapabilirler” diye konuştu. Taleplere yanıt verebilmek için veznelerin hafta sonunda da hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Edebali, “Hafta içi ödeme fırsatı bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirebilmeleri ve son gün yoğunluğu yaşanmaması adına veznelerimiz 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri de vatandaşlarımıza hizmet verecektir” hatırlatmasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz