Nihat Hatipoğlu’ndan Yıldırımlılara gönül sohbeti

11 Kasım 2017 Cumartesi, 11:20
Nihat Hatipoğlu

Yıldırım Belediyesi, ‘Mahalle Sohbetleri’ programında ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu ağırlamayı sürdürüyor.

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği ‘Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri’nin Kasım ayındaki programı Yiğitler Mahallesi’nde ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Salonda boş yerin kalmadığı programda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatından kesitler anlatan Nihat Hatipoğlu, “Allah’ın yeryüzüne en büyük lütfu, en büyük nimeti Hz. Muhammed’dir. O’nu anlamak ve izinden gitmek tüm Müslüman aleminin yapabileceği en önemli sorumluluktur. Peygamber efendimizin hayatını anlatmak, çocuklarımıza öğretmek vazifemizdir” dedi. Gelecek nesillerin iyi yetişmesi adına anne ve babalara düşen görevlerden de bahseden Hatipoğlu, “Bu milletin çocuklarını iyi birer Müslüman olması için yetiştirin. Burada en büyük görev annelere ve babalara düşüyor. Onları sahiplenin, sevin, gözetin” diye konuştu. Programın sonunda Hatipoğlu, etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan başta Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye ve ekibine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz