Başkan Ayhan Salman: İlçe başkanlarini gorevden alma doğru değil..

03 Kasım 2017 Cuma, 14:04

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta ile birlikte ilçe başkanları ile toplantıda buluşarak yaklaşan ilçe kongrelerini görüştü.
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta ile birlikte ilçe başkanları ile görüşerek ilçe kongreleri hazırlıklarını konuştu. İlçe kongrelerinin tarihlerinin ve hazırlıklarının konuşulduğu toplantılarda ilçe başkanları ile yüz yüze istişareler yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Salman, sosyal medya ve çeşitli mecralarda dönen görevden alınma haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirtti.
Başkan Salman, görüşmelerde kongre hazırlıklarının konuşulduğunun altını çizerek, şunları söyledi:
“İlçelerimizde yakaladığımız ivmenin devamının sağlanıp, yeni dönemde de partimizin Bursamızın her noktasında en doğru şekilde temsil edilmesi için istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda teşkilatımızın her kademesinden dava arkadaşlarımızın görüşleri çok önemli. İnşallah hep birlikte partimizi ve Bursamızı ülkemizin geleceğini etkileyecek olan kararların verileceği 2019 yılında ve büyük hedeflerimize taşıyacak kadroları oluşturacağız.”

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz