Ak Parti’de değişim devam ediyor.. Medyada çıkan haberlerin…

25 Ekim 2017 Çarşamba, 13:45

Ak Parti ‘de değişim hız kesmeden sürüyor. Yıl sonuna kadar değişimin tamamlanacağı belirtiliyor.

BASINDA ÇIKAN HABERLERİN DOĞRULUĞU..

Parti’de ki istifalar gerek başarısızlık gerekse kan değişimi olarak yorumlanırken, değişimin en büyük sebebi Basında çıkan haberlerin doğruluğunun büyük payı olduğu belirtiliyor. Partinin olumsuzluklarla anılmaması gerektiği ifade edilirken, yerel yöneticiler çıkan haberler değerlendirip gereğini yapmalı. İletişim partinin anahtarıdır. Geçmişte eleştirilere kapıların kapatılması ağır faturalar ödettiği bu nedenle İstişare kültürünün yeterince işletilemediği  konuşuluyor. Basınla zıtlaşmak yerine uyum içinde olunması, eleştirinin kaynağına inilerek sorunun ortadan kaldırılması sürekli diyalog zemininin oluşturulması, yöneticiler ile halkın birbirine küstürülmemesi vurgulanıyor.

ÇALIK: KÖKLÜ DEĞİŞİME GİDİYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,  ‘İstifalar bir son olmadığını söyledi.  Çalık,  Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik. Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenileneceğiz. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir‘ dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz