Bursa Haber Gazetesindeyiz..

11 Ekim 2017 Çarşamba, 15:20
alim şahin1

Genel Yayın Yönetmenimiz  Alim Şahin Bursa Haber Gazetesinde yazılarına başlıyor.

Alim Şahin’in kamuoyuna duyurusu şöyle:

“Sevgili okurlar… Teveccühleriniz bizi onurlandırıyor. Bursa kamuoyunun olumlu tepkisi  bize güç veriyor. Halkımız ve takipçilerimizin desteğiyle hep doğruları yazmaya çalıştık bundan sonrada aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Sizlerden gelen şikayetler, sıkıntılar, sorunları kamuoyuyla paylaşmaya sürdüreceğiz..  Siyasetin içinde bulunduğu buhranlı süreci, yanlışları-doğruları en gerçekçi şekliyle çıplak ifadelerle kamuoyunun takdirine sunacağız. Biz ülkemizin, milletimizin, devletimizin, hükumetimizin, toplumumuzun milli ve menfaatlerinin en koyu savunuculuğu yolunda ilkemiz ve prensibimiz gereği asla taviz vermeyeceğiz. Bundan böyle 16 Ekim Pazartesi gününden itibaren Bursa’nın en köklü gazetelerinden Bursa Haber Gazetesinde sizlerle birlikte olacağız.”

Alim Şahin’in yazılarını aynı zamanda Bursa Hafıza sitemizden de takip edebilirsiniz.

Alim Şahin 1966 Gümüşhane doğumlu. 1985 yılında Trabzon Karadeniz gazetesinde spor muhabirliğiyle camiaya adım attı. Yörünge ve Cuma dergilerinin Bursa temsilciliği, Tgrt’nin yayına başladığı yıllarda kısa süreliğine görev, Çeşitli radyolarda haber ve program, TV Haber Sunuculuğu, Meltem TV Haber müdürlüğü, ATV, Kanal 7’de 8 yıllık Bursa Temsilci ve muhabirlik, Bursa TV’de programlar, Meydan gazetelerinde çeşitli dönemlerde haber ve köşe yazarlığı, Manşetx ve Bursanın Nabzı haber sitelerini kuruculuğu ve genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu. Halen Bursa Hafıza haber sitesi Genel yayın Yönetmenliğini yürütüyor..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz