Uyuşturucuyla mücadele önemli gelişme ALO 191

21 Eylül 2017 Perşembe, 12:58
uyuşturucu

ALO 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı; uyuşturucu ile ilgili danışma ve destek hizmetlerinin verildiği, kişiye uygun gerekli yönlendirmelerin yapıldığı, bu anlamda vatandaşların uyuşturucuyla mücadele kapsamında danışmanlık hizmeti alabilecekleri bir danışma ve destek hattı olarak 08.07.2015 tarihinden itibaren hizmete başladı.
Önleme, tedavi ve rehabilitasyon mekanizmalarını destekleyerek güçlendirecek şekilde organize edilmiş olan Alo 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek hattına vatandaşlarımız 7 gün 24 saat ulaşabilmektedir.
Bu hizmetten İnternet üzerinden faydalanmak isteyenlere yönelik hazırlanmış olan “Alo 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı Web Sayfası”, “alo191uyusturucuilemucadele.saglik.gov.tr” alan adıyla kullanıma açıldı.
Bursa’da Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurul Sekretaryasını yürüten Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ALO 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı’nın tanıtımı için hazırlanan afişler il genelinde kullanımına kullanılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz