Başkan Edebali: Bu bayram bir yanımız hüzün

01 Eylül 2017 Cuma, 00:20
ismail_hakki_edebali

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Edebali, Kurban bayramıyla ilgili vatandaşların bayramını kutladı. “Bu bayram bir yanımız hüzün” dedi

Başkan Edebali Bursa Hafıza’ya yaptığı açıklamada Vatandaşların bayramlarını kutladı.

Bayramların güzel vakitler olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, Cömertlik, kucaklaşma, dayanışma merhamet etme, büyüklerimizi sayıp küçüklerimizi sevmemiz gerektiğini belirtti ve Çok güzel bir zaman diliminde olduğumuzu vurguladı.

Başkan İsmail Edebali; “Arakanda ki katliam yüreklerimizi derinden yaralıyor. Onun için bu bayram Arakan vakti. Dualarımız, kalplerimiz gayretlerimiz onlar için. İnşallah zulüm ve kuşatma altındaki tüm Müslümanların mazlumların kurtuluşuna vesile olsun. Her yıl bayramda sanki özellikle bu günler Müslümanlara zulüm için seçiliyor . Bu bayramları Müslümanlara zehir edercesine katliamlar yapılıyor. Bu bayramlar Müslümanların birlik beraberliğine şuurlanmasına vesile olmasını diliyorum”  açıklamasında bulundu.

 

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz