Işık: Biz bir aileyiz

22 Haziran 2017 Perşembe, 08:23
Mustafa Işık

Gürsu Belediye personeli, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Gürsu Belediye personeli ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına belediye meclis üyeleri ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da ailesiyle birlikte katıldı.

Personel ve aileleriyle masalarına giderek sohbet eden Başkan Işık, “Birlik, beraberlik, dayanışma vepaylaşma duygularının en yoğun yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nda, siz değerli mesai arkadaşlarım ve aileleriyle aynı sofrada bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu akşam buraya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hizmetin en güzelini, en kalitelisini ilçemize kazandırabilmek için yoğun çalışma temposuyla hareket ederken kırgınlıklarımız oluyordur. Bu yüzden öncelikle hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyor ve ilçemizi tarihi kimliğini koruyarak çağdaş bir geleceğe taşımak için verdiğimiz mücadeledeki emeklerinizden dolayı hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Allah, büyük bir aile olarak, birlik ve beraberlik içerisinde, ilçemize nice hizmetler sunmamızı nasip etsin” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz