Yıldırım’da Ramazan eğlenceleri dolu dolu

07 Haziran 2017 Çarşamba, 10:50
hacivat karagöz

Yıldırım Belediyesi, her gece başka bir mahallede ve Bayrak Meydan’ında Ramazan ayının manevi atmosferine uygun programları ilçe sakinlerine sunuyor.

Ramazan ayında da dopdolu bir kültür – sanat takvimi hazırlayan Yıldırım Belediyesi, mahallelerde ve Bayrak Meydanı’nda oluşturulan Ramazan Sokağı’nda birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor. Ramazan ayı boyunca önemli isimlerin yanı sıra, ilahi dinletileri, mehteran konserleri, orta oyunları, tasavvuf müziği konserleri, stand-up gösterileri ve şiir dinletileri, gibi farklı etkinlikleri ilçe sakinleriyle buluşturan Yıldırım Belediyesi’nin Bayrak Meydanı’nda düzenlediği mehteran ve Karagöz Hacivat gösterisine ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Mobil sahne olma özelliğine sahip TIR ile de mahallelerde Ramazan coşkusunu yaşatan Yıldırım Belediyesi, Değirmenlikızık Mahallesi sakinlerine orta oyunu, sokak tiyatrosu ve sihirbaz izleme ayrıcalığı tanıdı. Gösterilerin yanında oluşturulan oyun parkurlarında ise çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz