Erdoğan’ın hamlesi Abdüllatif Şener’e fena battı

18 Mayıs 2017 Perşembe, 22:14
Erdoğan’ın hamlesi Abdüllatif Şener’e fena battı

Erdoğan’ın genel başkanlık hamlesi Abdüllatif Şener’e battıK Parti’ye ihanet ettikten sonra kurduğu parti ile katıldığı seçimlerde sandığa gömülen Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilecek olmasından rahatsız oldu.

AK Parti’ye ihanet ettikten sonra kurduğu parti ile katıldığı seçimlerde sandığa gömülenve ortada kalan Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 MAayıs’ta yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde yeniden AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilecek olmasından rahatsız oldu. 16 Nisan referandumunda terör örgütlerinin de yer desteklediği ‘hayır’ bloku içerisinde yer alan Şener, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “CB, Pazar günü AKP’ye gn bşk oluyor. İyi de, tarafsız kalacağına namusu ve şerefi üzerine ettiği, Anayasa m.103’teki yemin ne olacak?”dedi.

REFERANDUMDA PARTİ ÜYELİĞİN ÖNÜNDEKİ TÜM ENGELLER KALKMIŞTI

Bilindiği gibi 16 Nisan tarihinde yapılan referandumda halka sunulan Anayasa Değişiklik Paketi’nde Cumhurbaaşkanı’nın siyasi partiye katılabilmesine yönelik madde de yer almıştı. Paket referandumda halkın onayından geçmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’ye üye olarak kurucusu olduğu partiye katılmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz