Erdoğan resti çekti: Başka çareniz yok…

02 Mayıs 2017 Salı, 15:01
erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avupa Birliği’ne resti çekerek, “.Bugüne kadar açmadığınız şu fasılları açmaktan başka çareniz yok. Açarsanız ne ala! Açmadığınız takdirde güle güle. ” dedi.

Partisine, “Adalet ve Kalkınma Partisini  yani aşkımı, sevdamı, tutkumu, kavgamı da önce Allah’a, sonra sizlere emanet  ediyorum. Yeniden görüşmek, yeniden kavuşmak umuduyla.” sözleriyle veda eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün,  979 gün sonra yeniden kurucusu olduğu partiye katıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen törende imzayı attıktan sonra konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan çok sert mesajlar verdi.FETÖ ile mücadelede kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, “Arkadaşlarıma söylüyorum; önümüze gelip gözyaşı dökenler olacaktır. Acırsanız, acınacak hale gelirsiniz. Böyle bir darbe girişiminin dünyada örneği yoktur. Bu gerçeği görmemiz gerekir.” dedi.

Avrupa’nın terör örgütlerine verdiği desteğe de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Avrupa’da terör örgütlerine her türlü destek veriliyor. Neden? Türkiye’nin önünü kesmek için veriliyor. Bundan sonra yapacağınız bir şey var, bugüne kadar açmadığınız şu fasılları açmaktan başka çareniz yok. Açarsanız ne ala! Açmadığınız takdirde güle güle. Türkiye bunların kapıkulu değildir.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz