İşte tarihi an… Erdoğan ile Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

02 Mayıs 2017 Salı, 14:48
İşte tarihi an… Erdoğan ile Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 979 gün sonra tekrar üye olmak için kurucusu ve doğal lideri olduğu AK Parti’ye geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üyelik beyannamesini imzalayarak, 33 ay sonra kurucusu olduğu AK Parti’ye üye oldu.

Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’ne geldi. Erdoğan’ı Başbakan Binali Yıldırım karşıladı. Salonda ‘Recep Tayyip Erdoğan’ şarkısı ile karşılandı. 21 Mayıs’taki olağanüstü büyük kongrede de Ak Parti’nin genel başkanlık görevine dönecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra AK Parti’ye üyelik töreninin gerçekleştirileceği salona geçti.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olması nedeniyle düzenlenen törende kürsüye gelirken gözyaşlarını tutamadı.

Yıldırım şöyle konuştu: “Özlemek sabretmektir, yılları ayları saatleri izlemektir. Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. İşte beklenen an sayın Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımız, bugün yuvaya kurucusu olduğu AK Parti’ye tekrar dönüyor. Kendisine yol arkadaşlarım adına, grubum adına hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum. ”

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz