Başbakan Binali Yıldırım Kongrelerin normal şartlarda yapılacağını söylemesine rağmen Büyük kongre kararının her an alınabileceği belirtiliyor.
Bunun için süreç nasıl işleyecek?
İşte tüm bu soruların cevabını Ak Parti’nin siyasi işler karar merciinde bulunun en yetkili ağızlarından aldık.
“YSK’nın kesin neticeleri resmi gazetece yayınlanmasından sonra Cumhurbaşkanımız zatıallerine kurucusu olduğu partimize üye olma teklifi götüreceğiz. Kendisi partimize üye olacağını düşünüyoruz.
OLAĞANÜSTÜ KONGREYE HAZIRLANIYORUZ.
Her an karar alınabilir. Resmi gazeteyi bekliyoruz.
Cumhurbaşkanımız Eylül ayının beklenmemesi yönünde görüşü var. Biz de bu görüş doğrultusunda gerekeni yapacağız.
BURSA’DA DEĞİŞİM!
“Bursa’da hayal kırıklığı derken referandumu mu baz alıyorsunuz?”
AK TRENDEN SAVRULACAKLAR..
Bursa’da hızını düşürenleri keskin virajlara sert girmeye hazırlanan ak parti birçok ismi savurmaya hazırlanıyor.
Tutunabilen tutunacak, tutunamayan bırak düşmeyi Ak tirenden savrulacak.
TORUN YÖNETİMİ NE OLACAK?
AK Partinin itibarını yerle yeksan eden Torun yönetimi şimdiden çulunu çaputunu toplasın.
GÖRKEMLİ TÖREN HAZIRLANIYOR
Ak Parti Erdoğan’ın resmen dönüşünü görkemli şekilde kutlamaya hazırlanıyor..
Rica talimattır dedik.
AK Partinin önemli otoriter isimlerinden büyüğün Bursa dahil bir çok konuyla ilgili açıklamaları içeren telefon görüşmemizi satırlarımız da bulabilirsiniz.
Alim Şahin’in yazısı Pazartesi Bursa Hafıza’da..
MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MANŞET
03 Temmuz 2026MAGAZİN VİDEO
03 Temmuz 2026YAŞAM
03 Temmuz 2026
2
Abdullah Gül’den ilk yorum: Yakışmadı
11807 kez okundu
3
Toplu ulaşımda konfor artıyor
9470 kez okundu
5
‘2. darbe olacak’ diyen Albay Hasan Atilla Uğur’un gerçek yüzü ortaya çıktı
5236 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.