Ali Yılmaz: 17 Nisan’da daha güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız

22 Mart 2017 Çarşamba, 10:51
ali yılmaz

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, referandum çalışmaları kapsamında Altınova ve Başaran mahallelerinde vatandaşlarla temaslarda bir araya geldi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa değişikliği referandumu için çalışmalarını hızlandırdı. Altınova ve Başaran mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, her evin kapısını çalarak ‘evet’ kararı ile Türkiye’de nelerin değişeceğini anlatacaklarını söyledi.  Referandum çalışmalarında ilk haftayı başarılı bir şekilde tamamladıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Osmangazi’de sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız dedik ve yola revan olduk. Hamdolsun çalışmalarımızın meyvesini 16 Nisan günü toplayacağız. Milletimiz, 16 Nisan’da oyunu bozacak ve 17 Nisan’da daha güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN ‘EVET’

Türkiye’de demokrasisinin darbeler, muhtıralar, anlaşmazlıklar nedeniyle yıllar boyunca yara aldığını kaydeden Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: “Ülkemizin önünü açmak, geleceğimizi ipotek altına almak isteyenlere ders vermek için ‘evet’ diyoruz.  Bize demokrasi ders vermeye çalışanların ülkemize yönelik tutumlarını herkes görüyor. Teröristlerin her türlü faaliyetlerine izin verenler, bakanlarımızın yolunu kesmeye kalkıyor. Ancak milletimiz bu Batı’nın ikiyüzlü tutumuna cevabını sandıkta verecek. Hollanda’ya, Almanya’ya dersini sandıkta vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz