Ali Yılmaz: EVET’e destek çığ gibi büyüyor

21 Mart 2017 Salı, 18:30
ali yılmaz

AK Parti Osmangazi, cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili anayasa değişikliği referandumu için kampanya çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Asmalı Mescid, Hocalizade, Orhanbey, Küçükbalıklı ve Yeşilova mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. Ev ev dolaşarak yeni sistemi vatandaşlara anlatan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı heyeti, esnaf ziyaretleri ve mahalle toplantıları gerçekleştirdi.

YILMAZ: ‘EVET’E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Ziyaretler sırasında Başkan Yılmaz, ‘Evet’ kampanyasına desteğin çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Yılmaz, “Vatandaşlarımız güçlü Türkiye için desteklerini esirgemiyor. Artık söz milletimizin. Bizler, 16 Nisan’a kadar mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak ‘Evet’ kararının ülkemize neler kazandıracağını anlatacağız. Milletimizin gönüllerine dokunacağız. Kalplerine hitap edeceğiz.  Yarının güçlü Türkiye’si için el birliğiyle ilk adımı atacağız” dedi.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz