İsmail Edebali: 16 Nisan aydınlık geleceğin işareti olacaktır

15 Mart 2017 Çarşamba, 14:03

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali vatandaşlarla sıcak sohbetler eşliğinde gönül bağı kurdu.  Ev ziyaretlerini sürdüren Başkan Edebali, 16 Nisan’da tüm dünyaya verilmesi gereken önemli mesaj olduğunu, bununda yolunun EVET’ten geçtiğini söyledi.

Mahalle Buluşmaları çerçevesinde Şükraniye Mahallesinde Özkaynak ailesine konuk olan Başkan Edebali, ailelerin sorunlarını dinledi.  Birlik beraberlik içinde aşılamayacak sonu olmadığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Millet olarak kenetlenmemiz lazım. Bunun için tek vücut olmamız lazım. Yaklaşan referandumda EVET dememiz lazım.  Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye adeta 80 yılda aldığı mesafeyi fazlasıyla kat edecektir” dedi.

 

“16 NİSAN AYDINLIK GELECEĞİN İŞARETİ OLACAKTIR”

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali halkla kucaklaşma kapsamında şunları anlattı:  Referanduma kalan süre içinde kapı kapı dolaşmaya, Türkiye gerçeklerini anlatmaya devam ediyoruz.  EVET’in ne anlama geldiğini vatandaşımızla paylaşıyoruz. Kimse konuyu saptırmasın.  Referandum da EVET demek Milli, yerli bir duruştur. Ülkenin kalkınmasının önünde engelleri aşarak Türkiye’yi 2023’te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokmaktır. Partili Cumhurbaşkanlığı gelirse Türkiye güçlenecek. Bu yüzden dış güçler ve terör hayır diyor. Biz ise darbe anayasalarıyla bir yere varılamayacağını söylüyoruz. Yeni anayasa aydınlık yarınlar için gereklidir. Bu yüzden EVET diyoruz.”

Vatandaşların, ülkenin bölünmesi gibi bir yanlış propagandaya asla kapılmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Edebali,“Biz bugüne kadar ülkeyi bölmek isteyenlere karşı mücadele veriyoruz. Terörle verdiğimiz mücadelenin altında yatan gerçek de budur. Böyle bir gerçeği CHP hala hissedememiştir. Terörle mücadelede bizim yanımızda dahi yer alamamıştır. İşte şimdi ‘hayır’ oyunda terör örgütüyle CHP birleşiyor görüyorsunuz. Fark burada. Bundan sonra millet ferasetiyle kararını verecektir. 16 Nisan, ülkemiz için çok daha aydınlık bir geleceğin işareti olacaktır” diye konuştu.

 

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz