Hüdayi Yazıcı: CHP hayır diyor, terör hayır diyor, İşte “EVET” bunun için önemli..

15 Mart 2017 Çarşamba, 13:27
Hüdayi Yazıcı: CHP hayır diyor, terör hayır diyor,

AK Parti Yıldırdım İlçe teşkilatı saha çalışmalarına hızlı başladı. Emir Sultan hazretlerinin huzurunda dua ederek referandum çalışmalarına start veren AK Parti Yıldırım ilçe başkanı Hüdayi Yazıcı, tam gaz saha çalışması başlattı..

Çalışmal sisteminde önceden hazırlanan ve ilk kez uygulanan yeni bir metotla halka derinlemesine açıklayıcı bilgiler sunuluyor.

Partinin emektar hizmetkarları, eski ve yeni vekiller, başkanlar yeni anayasayla ilgili tüm ayrıntıya hakim uzman şahsiyetler halkla buluşturuluyor.

Bursa Hafızaya konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe başkan yardımcısı Cevdet Uzak,  üç ayrı kademe oluşturduklarını, planlamanın geniş kapsamlı zemin üzerine oturttuklarını belirtti.  Uzak, Bursa’da ilk kez uygulanan yeni bir metot ile sistematik bir çalışma geliştirdiklerini, buda kendilerini doğru bilgilerle doğru istikamet ve doğru sonuca en hızlı şekilde ulaştırdığını belirtti.

Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’nın önderlik ettiği referandum çalışmalarında 2’şer kişiden toplamda 25 ayrı grup oluşturulmuş. Her gruba üç ayrı mahalleyle aynı anda çalmadık kapı bırakılmıyor.  Kahvehane toplantıları da klasik ziyaretlerin dışında bir uygulamayla samimi sohbet ortamında soru cevaplarla vatandaş aydınlatılmaya çalışılıyor.

İlkez uygulanan sistem..

Çalışmalar kapsamında halka neden EVET denilmesi gerektiğini anlatan Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Türkiye’nin kalkınma sürecinde önündeki tüm engellerin ortadan kaldırılması için yeni anayasanın zaruri ihtiyaç olduğunu söyledi. Yıllarca darbe anayasalarıyla idare edilmeye çalışılan ülkenin sürekli diken üstünde yürütülmeye çalışıldığını belirten Başkan Yazıcı,  bu anlamda EVET’in hayati önem taşıdığını belirtti. 16 Nisan’da kafalardaki soru işaretlerinin ortadan kaldırılması adına mutlaka EVET denilmesi gerektiğinin altını çizen Yazıcı,  “CHP, Terör örgütleri, Almanya ve Hollanda başta olmak üzere birçok kesim hayırda ittifak ettiğini bu da Türkiye’nin ne denli EVET’e ihtiyaç duyduğunu ortaya koymuştur” açıklamasında bulundu.

 

Kadın kollarının ev sohbetleri

AK Parti Yıldırım İlçe Kadın Kolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Sevim Parlak başkanlığında kapı kapı, dolaşarak evlere misafir oluyor.  Partili cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan kadın kolları şu ana kadar ziyaret ettikleri tüm evlerden EVET mührüyle çıktıklarını belirtiyor.

 

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz