Çelil Çolak: ‘EVET’ gerçek, Hayır sahtedir!

14 Mart 2017 Salı, 14:11

Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak çalışmalarına olanca hızla devam ediyor. Çolak, Demirci ve İhsaniye mahallelerinde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlara partili Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

Yeni anayasada yer alan 18 maddeyi tek tek vatandaşa anlatmaya çalışan Başkan Çolak , yargının bağımsızlığı mevcut anayasada yer aldığını, buna yargının tarafsızlığını ilave edilerek, yargının denetim gücü itibariyle daha güçlü hale getirildiğini söyledi.  Yeni anayasa da meclisin fesih edilmeyeceğini de hatırlatan Başkan Çolak, Cumhurbaşkanının kanun yapma yetkisinin olmadığını,  tam tersine meclis daha bağımsız hale geleceği, tüm kanunların meclisten çıkacağını anlattı.

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun teşkilatlarına yeni anayasayı amacından saptırın, gerçekleri saptırın” talimatı verdiğini de hatırlatan Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak,  CHP’lilerin anayasayla ilgili anlattıklarının tümünün gerçek dışı olduğunu söyledi.

Kapı kapı dolaşarak Türkiyeyi aydınlık geleceğe taşıyacak yeni sistemi anlatacağını ifade eden Başkan Çolak, “Almanya’nın, Hollanda’nın, diğer batılı ülkelerin Recep Tayyip Erdoğan ve yeni Türkiye korkusu varsa, biz de 16 Nisan’da herkese ‘EVET’ diyerek cevabımızı vereceğiz” dedi.

 

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz