Bahçeli’den flaş Hollanda açıklaması!

12 Mart 2017 Pazar, 20:16
Bahçeli’den flaş Hollanda açıklaması!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hollanda’nın hasım bir ülke haline geldiğini söyledi. Bahçeli, “Diplomatik ilişkilerin acilen askıya alınması gerekir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hollanda’yla yaşanan diplomatik kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hollanda’yla diplomatik ilişkilerin askıya alınmasını isteyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

“Avrupa’da düşünce ve ifade özgürlüğüne, insani ve vicdani taleplere, izleri uzun seneler çıkmayacak kara bir leke sürülmüştür. Hollanda, soğanın virüs yemiş hali olan laleyi soldurmuş, insanlığın yüz karası bir tutum takınarak hasım ülke haline gelmiştir.

Beklentimiz, Hollanda’nın gayri hukuki ve gayri ahlaki müdahalelerinin yanına bırakılmaması, bu ülkeye gerekli cevabın her düzeyde verilmesidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihsel hak ve çıkarlarını korkusuzca savunmak bizlerin, tüm vatan evlatlarının en temel haysiyet görevidir. İktidarı ve muhalefetiyle Türkiye yıkılmaz, aşılmaz, geçilmez bir kaledir. Türk milleti zulme karşı dayanışma içindedir.

Milliyetçi Hareket Partisi Hollanda’yı lanetlemektedir. Bilinmelidir ki aziz milletimiz 16 Nisan’da Avrupa’ya, terör örgütlerine, Türkiye’nin kuyusunu kazmaya çalışan bütün çürümüş odaklara dersini verecek, sandıkta ‘evet’ diyecektir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz