Ali Yılmaz atom karınca misali hedefe kilitlendi

11 Mart 2017 Cumartesi, 21:13
ali yılma2

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtti ve “16 Nisan Referandumu yeni bir var olma mücadelesidir” dedi.

Ak Parti Osmangazi ilçe teşkilatı hedefe kilitlendi. Referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren başkan Ali Yılmaz, üç ay önce başlattığı saha çalışmalarına hız verdi. Dikkaldırım, Balıklı, Elmasbahçeler mahalleleri ve Cumhuriyet caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Yılmaz, “Referandumla Türkiye yeni bir şans yakalamıştır” dedi.

Başkan Ali Yılmaz, neden EVET demeli’ diye soranlara söylenmesi gerekenleri şu sözlerle özetledi:  “Bu memlekette her 10 yılda bir engeller çıkarılıyor. Sıçrama yaşadığımız her seferde darbelerle karşılaşıyoruz. Her darbede Türkiye 10 yıl geriye gidiyor. Onun için yeni 15 Temmuzlar olmaması için evet demeliyiz. 15 temmuz darbesini engelleyen bu millet, 16 Nisanda da aynı şeyi söyleyecektir. Darbe gecesi Türkiye  bir gecede 100 milyar dolar  zarar etti. Bu neden evet dememiz gerektiğinin özetidir.   90 küsür sene içinde 65 hükümet kurulmuş. Bu da istikrarsızlık demektir. Öyleyse Türkiye’nin siyasi istikrarı, istikrarımız için EVET demeliyiz”

ali yılma2

Kaynak: Bursa Hafıza

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz