Celil Çolak kararlı: Nilüfer ‘Evet’ diyecek!

11 Mart 2017 Cumartesi, 20:26
celil çolak

İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun Nilüfer’deki mitingi öncesi kalabalığa hitap eden Başkan Celil Çolak, hayırcılardan hayır gelmeyeceğini söylerken, referandum çalışmalarına hazır olduğu gösterdi.

Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Referandum kapsamında bugün Gölyazı, Karacaoba ve Çatalağıldaydı. Çok sayıda mahalleyi ekibiyle birlikte ziyaret eden başkan Çolak, vatandaşa neden evet demesi gerektiğini anlattı. Esnaflar, kahvehaneler ve sokaktaki Nilüferlilerle birebir sohbet eden Çolak, Başta Avrupa olmak üzere Türkiye’nin düşmanlarının ittifak yaparak topyekün karşımızda durduğunu işte bunun için EVET denilmesi gerektiğini söyledi.  Çolak, Bugüne kadar ülkesi için iyiyi seçen türk halkı bundan sonra da yine en iyiye kararı vereceğini ve EVET diyeceğini kaydetti.

AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatının referandum çalışmaları olanca hızıyla devam ederken, her gün 12:00′ ten gece yarılarına kadar yoğun programlarla Nilüfer’e EVET’i getirmeye çalışıyor.

 

Kaynak: Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz