Fatih Erbakan: “Bizim değil, ‘Hayır’ cephesinin davet edilmesi manidar”

05 Mart 2017 Pazar, 09:01
Fatih Erbakan

Merhum Necmettin Erbakan’ı anma gününde törene CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu davet eden Saadet Partisi’ne Fatih Erbakan’dan tepki geldi. Ailesinin törene davet edilmediğini belirten Erbakan, “Bizim değil, ‘Hayır’ cephesinin davet edilmesi manidar” dedi.

Merhum Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın ölüm yıl dönümünde Saadet Partisi tarafından düzenlenen anma programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun davet edilmesine tepkiler sürüyor.

Konuyla ilgili konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan’ın anıldığı program için “En başta ailesini, çocuklarını çağırmaları gerekir. Aileden hiç kimseyi çağırmadılar. Allah akıl fikir versin” dedi.

“Davet olmadı”

Akit’in haberine göre, Saadet Partisi’ne tepkisini dile getiren Fatih Erbakan, “Hiç davet olmadı. Kılıçdaroğlu, Feyzioğlu gibi isimlerin gelmesine çok da tepki oldu tabii. Bu ortamda tam da zamanlama olarak sıkıntılı oldu. Tam referandum üzeri onlar da ‘hayır’ cephesi olduğu için bir araya gelmeleri manidar. Hayırlısı olur inşallah. Biz vakıf olarak referandumda kararı millete bırakıyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz