Faruk Çelik’e ‘Yılın Bakanı’ ödülü verildi

26 Ocak 2017 Perşembe, 00:10
faruk çelik

Buhara Medya’nın düzenlediği 7. Uluslararası Ödül töreninde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e ‘Yılın Bakanı’ ödülü verildi.

Buhara Medya’nın Ankara Sheraton Otel’de gerçekleşen ödül töreni; Siyaset, iş dünyası, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

“Yılın Bakanı” ödülüne layık görülen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye’nin çevresinde ve dünyada önemli hadiselerin yaşandığı, insanın çok insanlığın kıt olduğu bir dönemden geçildiğini söyledi. Bir başarı varsa bunun takım ruhuyla meydana geldiğini belirten Çelik, ödülü bakan arkadaşları adına aldığını kaydetti.

“Yılın Grup Başkanvekili” ödülüne layık görülen AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise birlikte hareket edilirse ortaya başarı çıkacağını ifade etti. “Güçlü bir Türkiye için ben de varım” diyen Elitaş, ödül için teşekkür etti.

Ayrıca Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Yılın Bakanı” ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü’ye, “Yılın Milletvekili” ödülünü AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya, “15 Temmuz Yerel Direniş” ödülünü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a, “Yılın Sendika Başkanı” ödülünü Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan’a, “Yılın Erkek Bürokratı” ödülünü Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan’a ve “Yılın Türk Sanat Müziği Bayan Sanatçısı” ödülünü de Muazzez Ersoy’a takdim etti.

Törene sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, Ahmet Özhan, Alişan ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli de katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz