Laiklik naraları atan Kılıçdaroğlu: Bu anayasa İslam’a aykırı!

24 Ocak 2017 Salı, 21:30
kemal-kilicdaroglu

Her gün yeni bir ‘laiklik’ sloganı atarak ‘laiklik elden gidiyor’ safsatalarıyla siyaset güden ve laikliği sürekli kullanan CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliğinin İslam’a aykırı olduğunu iddia ederek İslam’ı kendi emellerine alet etmeye çalıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’lilerin dini siyasete alet ediyor iddialarına karşı ”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk’te Fatih Altaylı’nın sunduğu programda Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliğini eleştirirken ilginç bir çıkışta bulundu.

‘BU SİSTEM İSLAMİYET’E AYKIRI’

Cumhurbaşkanlığı sisteminin İslam dinine aykırı olduğunu savunan Kılıçdaroğlu “Bu inanç açısından da doğru değil, demokratik açıkdan da doğru değil. İslamiyet’te istişare vardır. Burada öyle bir şey yok. Her şeye tek başına karar verecek” iddiasında bulundu.

ALTAYLI ‘BAKANLAR KURULU OLACAK’ DEDİ AMA…

Altaylı’nın “ama bakanlar kurulu olacak” itirazı karşısında iddiasını destekleyemeyen Kılıçdaroğlu, tekrar “tek başına karar verecek” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz