15 Temmuz’da ‘evde durun’ diyenler şimdi sokağa çağırıyor, Oyuna gelmeyin.

18 Aralık 2016 Pazar, 02:28
cep telefonu

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’da yaptığı hain darbe girişiminde milletimizi evde durmaya çağıranlar, son yapılan terör saldırılarından sonra sokağa çıkma çağrısı yapıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 15 Temmuz’da hain darbe girişimine kalkışmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen milletimiz tanklara F-16’lara meydan okumuştu.

Darbe girişimi sonrası vatanını savunan milletimizi evde tutmaya çalışan bazı güruhlar, İstanbul Beşiktaş’ta ve Kayseri’de meydana gelen hain saldırılardan sonra sokağa çıkılması için provokasyona başladı.

15 Temmuz’da sokağa çıkarak vatanına sahip çıkan milletimizin şimdi de ‘iç savaş’ çıkması için sokağa çıkılması yönünde yapılan çağrılara kulak asmaması gerekiyor.

‘ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI’ TUTMADI, ‘TÜRK-KÜRT’ KARDEŞLİĞİNİ HEDEF ALDILAR

Son zamanlarda yapılan Alevi-Sünni provokasyonları başarılı olmadı. Kardeşliğimizi bozamayan çevreler şimdi Türk-Kürt kardeşliğine zarar vermek için harekete geçti.

FİTNE ZAMANI NE YAPILIR?

Ebu Hureyre’den nakledildiğine göre Resulullah (asm) şöyle buyurdu:

“Yakında büyük fitneler olacak, o fitnelerde (yerinde) oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan, daha hayırlı olacaklar. Kim o fitne içinde bulunmuş olursa, ondan uzak dursun. O zaman bir iltica yeri, sığınacak mekan bulursa ona sığınsın.” (Sahihu’l-Buhari VIII, 92; Tefriru’l-Kurani’l-Azim II, 43; Sunenu İbn-i Mace, II, 3961.)

Kaynak: www.yeniakit.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz